Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Manapság miért van az, hogy...

Manapság miért van az, hogy ha találsz valamit és megpróbálod visszajuttatni a tulajdonosnak akkor még téged próbálnak meggyanúsítani azzal hogy el akartad lopni?

Figyelt kérdés

Ma találtam a Dunán egy kisebb horgonyt aminek a kötele egy nagy uszadékfára volt felakadva, gondolom beleakadt és magával vitte a fa. Kihalásztam és elvittem a legközelebbi hajóállomásra hogy nem tudnak-e róla valamit vagy ha keresi a tulaj majd ott átveheti. Mikor kikötöttem és a stégről a part felé mentem a kezemben a horgonnyal már jött a tulaj ordítva hogy ő látta távcsővel hogy valamit csinálok ott és biztos el akartam lopni. Mondom neki ember, ha el akarom lopni ott hagyom a csónakban ahol amúgy használni szokás és nem hozom ki a hajóállomásra hogy odaadjam. Erre hogy de mert én biztos el akartam lopni. Na mondom neki bánom hogy nem hagytam ott s vitte el a víz.

Miért van ez hogy már a jószándékot is támadásnak veszik egyesek?

2023. aug. 17. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

Engem is meg gyanúsítottak,mondjuk én tényleg loptam :/ Találtam egy pénztárcát,és ki vettem belőle 120.000-et,mondom vissza viszem hátha kapok még,de csak kiabáltak,hogy hova lett a pénz?!? Mondom a földön találtam...nem adtak semmit

Nem kaptak el.

2023. aug. 17. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
92%
A 10# tapasztalatát én is érzem: ugyanez van. Ha valaki jóindulatú, segítőkész, akkor az szív, úgyhogy tényleg: mindenki feleljen önmagáért.
2023. aug. 17. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Az emberiség veszni készül 🤮🤮🤮
2023. aug. 18. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Eltűnt az emerekből a bizalom, annyira meg van keseredve a társadalom, hogy már senki nem feltételez jót senkiről...
2023. aug. 28. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!