Manapság miért van az, hogy ha találsz valamit és megpróbálod visszajuttatni a tulajdonosnak akkor még téged próbálnak meggyanúsítani azzal hogy el akartad lopni?
Ma találtam a Dunán egy kisebb horgonyt aminek a kötele egy nagy uszadékfára volt felakadva, gondolom beleakadt és magával vitte a fa. Kihalásztam és elvittem a legközelebbi hajóállomásra hogy nem tudnak-e róla valamit vagy ha keresi a tulaj majd ott átveheti. Mikor kikötöttem és a stégről a part felé mentem a kezemben a horgonnyal már jött a tulaj ordítva hogy ő látta távcsővel hogy valamit csinálok ott és biztos el akartam lopni. Mondom neki ember, ha el akarom lopni ott hagyom a csónakban ahol amúgy használni szokás és nem hozom ki a hajóállomásra hogy odaadjam. Erre hogy de mert én biztos el akartam lopni. Na mondom neki bánom hogy nem hagytam ott s vitte el a víz.
Miért van ez hogy már a jószándékot is támadásnak veszik egyesek?
Én minap brunyálni álltam meg egy erdő mellett egy kis úton, erre beáll mögém egy terepmintás terepjáró, kiszáll belőle egy fazon, hogy most pakoljam vissza azt a rakás szemetet, amit kiborítottam oda....
Mondtam neki, ha még 2 percig az útban áll, rendőrt hívok, és feljelentést teszek nála.
Csak egy magyarázat lehet erre:
Magyarok vagyunk, teli harcos, kipcsak meg szittya harcmodorral így a XXI. sz.-ban is.
2
Ilyen velem is történt. Én rendőrt hívtam, mert annyira vádaskodott, ordibált.. de ahogy telefonálni kezdtem elment gyorsan
Tipikus proli magyar viselkedés, sajnos mostanra ez lett a jellemző a legtöbb emberre.
Egyszer egy parkban olvasgattam, a velem szemben ülő padról felált egy "hölgy" és ott hagyta a kis kézi táskáját (rengeteg szatyra volt meg minden a táska meg ott maradt) azonnal feláltam, oda rohantam, felvettem a táskát és vittem utána, mikor megfordult és meglátta a kezemben a kis táskáját, még mielőtt megszólalhattam volna elkezdett üvölteni eltorzult arcal, hogy "azonnal adjam vissza a táskát, mert rendőrt hív, hogy elloptam, az az övé" .....mai napig bánom, hogy ott helyszínen nem rúgtam le, úgy felbarmolta az agyam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!