Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » T i vármegyének mondjátok/írjá...

T i vármegyének mondjátok/írjátok a megyéket, vagy maradtatok a megyénél?

Figyelt kérdés
Persze, hivatalos ügyintézéseken kívülre értem a kérdést.
2023. aug. 16. 16:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
35%

tegnap 22:19

Veled tartok!

Csak nézd például a facebook-os társkeresőket, ott sok olyat látok felhasználóktól, akik VÁRMEGYÉZNEK.

2023. aug. 19. 01:54
 22/23 anonim ***** válasza:
43%

Jó, Heves megyében meg a legnagyobb falu Eger, mégis Heves nevét viseli a VÁRmegye, bevallom túl lusta vagyok utánanézni, hogy vannak-e heves előtaggal falvak, de ha vannak, azok valószínűleg utólag kapták a heves előtagot. De pl. Egerbaktát átnevezték Egerbaktára, miközben mindenki úgy hivatkozik rá, mint Bakta. És ez nagyon gyakori, hogy a környező város vagy falu megkapja az adott település nevét, lásd hány buda, vagy pest előtaggal rendelkező település vagy Pest VÁRmegyében.

21, könyörgöm, inkább töltsd le a Tindert, a Fb tárkeresőnél még az is jobb. Régen szerettem a Facebookot, de az utóbbi pár évben akkora fertő lett, és már csak hitvány emberek maradtak rajta, esküszöm, itt gyakorin értelmesebb hozzászólásokat olvasok, mint egy random Facebook-csoportban, ami pedig pár éve még jó volt.

2023. aug. 20. 14:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Amúgy tény és való hogy egy kalap sz* lett a facebook, már akkor is korlátozza a fiókodat, ha pukkantasz egyet a szobádban.
2023. aug. 20. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!