Ha valakinek nincs telefonszáma, az mit ad meg ha kötelező lenne a telszám megadása?
Nagyon sok űrlapnál, ügyintézésnél kötelező megadni telefonszámot.
Ilyenkor milyen számot ad meg az akinek nincs?
(Bónuszkérdés: miért kötelező mindenhol?? Pl ha bolti átvétellel rendelek valamit ami van is a boltban, akkor minek ehhez telefonszám, lakcím, minden?? Vagy egy mozijegy vásárláshoz? Bankszámla nyitáshoz?)
Családtagét esetleg meg tudod adni, ha hozzáférsz. Ami nincs, azt nem tudod megadni, így semmit, és nem veszed igénybe az adott szolgáltatást. 2023-ban nem nagy elvárás és megugorhatatlan akadály, hogy legyél elérhető.
Bónusz: oda szokták kiküldeni az értesítőket, a biztonsági kódokat, vagy kapcsolattartáshoz kérik hogy fel tudjon hívni egy futár/ügyintéző, ha nem talál vagy valami bajuk van.
Ha futár és hasonlók vannak a dologban akkor értelemszerűen van praktikus haszna. De ha holnap én bemegyek az áruért a boltba, akkor minek akarnak hívogatni? :D
Hozzátartozóim telefonszámát nem szívesen “adnám el”..
"De ha holnap én bemegyek az áruért a boltba, akkor minek akarnak hívogatni? :D"
Mondjuk pont azért, hogy ne menj be feleslegesen ha nem jött meg az áru...?
A weboldal írta hogy van készleten, kaptam is egyből emailt, hogy holnap átvehetem. Nem tudom mi további egyeztetnivaló lehet ezen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!