Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Igaz ha szabadidőmet "semmitte...

Igaz ha szabadidőmet "semmittevéssel" töltöm akkor egy lusta proli vagyok csak?

Figyelt kérdés

A cégnél az irodásokkal együtt ebédeltem és beszélgettünk ki mit csinál szabadidejében, ők mondtak nekem ilyeneket, mert szerintük milyen az már, hogy szabadidőmben csak otthon döglök és filmezek, netezek, neten olvasgatok.

Szerintük ezzel magam alatt vágom a fát, hogy ezek a tevékenységek nem visznek előre, hogy ha a szabadidőmet ha nem tanulással, önfejlesztéssel töltöm, akkor nem használom az agyam és nem kreatív hobbival foglalkozom, ezzel csak bele tespedtem egy kényelmes életbe és nem véletlen, hogy én az üzemben dolgozom, ők meg az irodában kényelmes körülmények között ez amiatt van, hogy én lusta proli vagyok csak

2023. aug. 13. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Néha jó érzés semmit nem csinálni.. persze mindig ugyan azt csinálni unalmas, de én is szeretek néha csak úgy pihenni, hogy semmit sem kell csinálnom csak netezni vagy filmezni.
2023. aug. 13. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem igazuk van. Persze, kellenek az üres órák, de az összes szabadidőt ezzel tölteni, tényleg kissé proliság.
2023. aug. 13. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Tetszik a neved "boldogtalan édesburgonya" 😁
2023. aug. 13. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Nyugi Kérdező, gondolj arra, hogy csak az igazi, magukat értelmiségnek gondoló, szellemi suttyók proliznak.😉
2023. aug. 13. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is "irodista" vagyok, úgy írom ezt neked.

Az, aki attól érzi magát többnek, hogy másokat szándékosan sérteget, annak nincs minden rendben az életében és nincs is valami magas önbecsülése.Ilyen emberek véleménye meg ugyan mit számítana?

Én szabadidőmben minden félét csinálok.Olvasok, netezek, sportolok, sétálok, háziállatokkal játszom, családommal vagyok.

Az én munkahelyemen mi, "irodisták" bandázunk a gondnokkal, a takarítóval, becsatlakozik hozzánk a főnök is.

Sosem hülye proliztuk le egymást, azért meg főleg nem, hogy ki milyen munkakörben dolgozik, vagy hogy mivel tölti a szabadidejét.

2023. aug. 13. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!