Áthívott egy srác barátom medencés házubuliba, ahol csak fiúk lesznek rajtam kívül? A barátnőim azt mondják ne menjek, ti mit gondoltok?
A válaszolóktól kérdezem, hogy ti amúgy hol éltek? Nem rég voltam medencés kertipartyn egy kollégámnál, ahol rajtam kívül csak férfiak voltak. Nem, nem rakott meg senki, sőt még csak nem is próbálkozott be senki.
Kérdező, mennyire ismered a jelen lévő fiúkat? Ha barátaid lesznek ott, és megbízhatóak, akkor menj nyugodtan. Ha mondjuk csak a házigazdát ismered, vagy csak látásból ismered a többséget, akkor csak abban az esetben menj, ha te is vihetsz magaddal egy barátot/barátnőt.
Vigyen csak még egy barinőt, egynek úgyis sok annyi pasi :)
Jó, viccet félretéve, szerintem menj nyugodtan, ez csak egy rossz sztereotípia a pasikról. Ők is szórakozni mennek, és gondolom soknak van barátnője is. Nem lesz gond.
Utolsó, gondolom nekem válaszoltál, csak pár választ törölhettek. Kicsit idősebb vagyok szerintem, mint a kérdező, de ha nekem egyszer lenne lehetőségem egy orgiára, hát én se hagynám ki a legjobb barátnőm a tutiból :D
De a megfogalmazás alapján, szerintem a kérdező vagy tizenéves, vagy a húszas évei elején jár, és gondolom, a srácok is hasonlú korúak (az ilyen korú lányok kérdezik ki a barátnőik véleményét arról is, hogy mit vegyenek fel, vagy milyen körmöt csináltassanak, meg hogy igent mondhatnak-e egy meghívásra). Az egyetlen kockázatot abban látom, hogy esetleg a rosszindulatú "barátnők", osztálytársak, évfolyamtársak majd elhítesztelik, hogy mekkora kva, és biztos megvolt az összes jelenlévő srácnak, miközben a valóságban valószínűleg labdázni fognak a vízben, meg iszogatva világot megváltani. De - szintén feltételezés - jóban lehet a srácokkal, ha meghívták a kanbuliba egyetlen csajként, és már ez elég indok arra, hogy köpködjön rá a többi lány, hogy sok fiúhaverja van, szóval szerintem itt nincs veszíteni való, max. a szüzessége (elnézést, elhatárolódom magamtól).
#17 naa, miből lesz a cserebogár? az úrhölgynek
is lenne igénye a pőre férfihadra? szédületes gondolat, szervezzem a dolgot, igaz? nálunk csak a most szombat jó, asszony megy továbbképzésre, ottalvósba, nem para, üres lesz a placc másnap délig.. a barátnők bevonása pazar ötlet, már épp kérni is akartam, hogy adjuk meg a módját :DD
Kérdező, mikor lesz a buli, vagy már volt? Mentél?
Miről beszélsz, kedves 19-es, mindannyian tudjuk, hogy a nőknek nincs szexualitásuk, mi nem is vágyunk az ellenkező nemre (vagy a sajátra... kinek mi), csak eltűrjük a dolgokat, lehetőség szerint misszionáriusban, paplan alatt, öt percig, szárazon, csak a teherbeesés céljából.
És nekünk a szarunk se büdös egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!