Áthívott egy srác barátom medencés házubuliba, ahol csak fiúk lesznek rajtam kívül? A barátnőim azt mondják ne menjek, ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 17:33
1/21 anonim válasza:
Egyedül lennél csaj egy kanbulin? Szerintem is felejtsd el. De persze beállítottság kérdése…
2/21 anonim válasza:
menj el jó lesz, gangbang party
4/21 anonim válasza:
Én nem mennék a helyedben..Fura szituáció.Csak fiúk? Nem mennék oda..
5/21 anonim válasza:
Furcsa hogy egyedüli lányként vagy meghívva.
De te tudod elmész vagy sem.
6/21 anonim válasza:
Ha gruppent akarsz, menj, de készülj fel, hogy mindenki előlről-hátulról meg...
7/21 anonim válasza:
Biztos vagyok benne,hogy rengeteg nő bakancslistáján szerepel egy ilyen szitu.Akiknek már volt benne részük,azok véleményére kíváncsi vagyok-utólag megbánták e...
9/21 anonim válasza:
Áthívott egy lány barátom medencés házubuliba, ahol csak lányok lesznek rajtam kívül? A barátaim azt mondják ne menjek, ti mit gondoltok?
10/21 anonim válasza:
#10 fordított gangbang? 1 pasira sok az a 10 lány, de cseppet se aggódj bástya, mondd a címet, és rohanok, én leszek a felmentő sereg, az utánpótlás, az utolsó reménysugár a csodás nőknek. Szedjetek szét, nem bánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!