Miért tiltott le a srác?
Felületes ismertség volt, párszor beszéltünk élőben (nem ismerkedési szándékkal) egyszer írt fb chaten, mert összekevert egy másik lánnyal randi alkalmazásról. Megírtam neki, hogy nem én vagyok az, válaszolta is, hogy pedig örült volna. Pár napra rá teljesen véletlenül megtaláltam egy csoportban azt a lányt, akivel összekevert. Ez annyira döbbenetes volt, h elküldtem neki, hogy mik vannak, aztán váltottunk pár mondatot általános dolgokról, még vigasztaltam is, mert egészségügyi gondja volt és ennyi. Rá 1-2 napra pedig letiltott (elől vt még a chatemben és a felette lévő ismerősöm helyett őt nyitottam meg véletlenül, akkor láttam).
Most ez mi? Nem értem, miért tiltott le, nem is beszélgettünk, konfliktusunk sem volt, írni sem szoktam neki. Normális srácnak tűnt pedig, de ezt nem tudom hova tenni, ha rajtam múlt volna még ismerősök sem lennénk, ő jelölt be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!