Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha ellopják a...

Mit csináljak ha ellopják a plüssömet?

Figyelt kérdés

Nyári táborban vagyok egész nyáron (camp leaders) és van egy plüss elefántom, nagyon sok emlék köt hozzá, ezért el is hoztam magammal az USA-ba.

Viszont a mexikóiak akikkel együtt lakom folyamatosan ellopják a plüssömet meg kitépik a kezemből meg kidobálják a kabinon kívülre a fűbe és koszos lesz, de ezt csinálják a cipőimmel is. Mármint azokat is kidobják, vizes lesz és egész nap kényelmetlen használni.

Mondtam nekik hogy fejezzék be, de agyatlan idióták és angolul se tudnak rendesen.

Ha ki akarják tépni a kezemből még oda tudok csapni, de ha nem engedem el akkor félek hogy elszakad.

Meg folyamatosan úgy csinálnak mintha megdugnák a plüssömet és azt hiszik hogy ez vicces, pedig elméletileg felnőtt emberek.

21/F

2023. júl. 20. 22:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy nő vagyok?

Itt mindenki be van b*szva vagy mi? 😭😭

Odavan írva hogy 21/F, olyan nehéz elolvasni?

2023. júl. 24. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát pont azért mond nekik bebe mi leche
2023. júl. 25. 04:39
 13/15 anonim válasza:
Ó baszki, bocsi ezt félrenéztem, hozzászoktam főleg redditen hogy az F az a female, nemtudom miért ez jutott eszembe neharagudj🤣
2023. júl. 25. 08:26
 14/15 anonim válasza:
39%
Adj nekik egy "green card"-ot akkor még szolgáid is lesznek
2023. júl. 25. 08:27
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
De acuerdo
2023. júl. 25. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!