Nincs szobám, mit csináljak?
megmondod neki hogy a szüleid sajnos csórók és bunkók, ezért a nappaliban kell csövezned amíg meg nem szabadulsz tőlük, így sajnos nincs hova átjönnie.
nagyon sok mindent nem tehetsz, max. annyit, hogy amikor te kerülsz oda, akkor max. annyi gyereket vállalsz, amennyi szobás lakást meg tudtok magatoknak engedni.
Felnősz így is. Persze, sz@r,meg minden, értem én ezt, de most ez van.
Nekem pl minden vágyam egy kertesház, egy kis garázs/műhellyel, egy normális autó. Már gyerekkorom óta. Nem sikerült összehozni, hiába melózok már lassacskán 30 éve.
Én is szoba nélkül nőttem fel. Egészen 15 és fél éves koromig, amikor faterom meghalt, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Ott maradt az egész állami bérlakás (50 éve még jobbára ilyenekben laktak a városi polgárok) rám. Egyedül maradtam, és ha nem akartam intézetbe kerülni, nem is beszélhettem erről senkinek. Éjszakai vagonrakásokból tartottam fenn magam, miközben a középiskolában majd' kiestem a padból.
Elhiheted, jobban tetszett, amikor még nem volt szobám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!