Mi csinaljak ha nagyon nincs kedvem kitakaritani a szobam pedig mar nagyon ki kellene?
Figyelt kérdés
ugy nincs se kedvem se energiam, csak punnyadnek egesz nap, pedig mar le vagyok porosodva ejszaka majd megfultam lehet a por miatt ugyhogy csak neki kene allni, de nagyon lusta vagyok, meg kell halni.2017. aug. 20. 11:36
2/6 anonim válasza:
Semmit.... punnyadj egész nap, és élj a retekben... ez is egy döntés...
3/6 anonim válasza:
Taknyos kiskölyök koromban nekem is voltak ilyen hatalmas problémáim.
Hagyd nyitva az ablakot,majd a huzat kiviszi a port,meg a szemetet.
4/6 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted :D
Pènteken elkezdtem "pakolni" de csak odáig jutottam, hogy a szemetet ledobáltam a földre, hogy onnan kivigyem.Azóta is így állok :D remélem délutánra összeszedem magam.
5/6 anonim válasza:
Menjél el egy kempingbe, lakj ot egy hetet nomád körülmények között - lehetőleg a legmostohább, legigénytelenebb körülmények között, - és amikor visszaérsz, annyira meg fogsz örülni a ténynek, hogy saját szobád van, hogy örömmel fogod kitakarítani, szinte pillanatok alatt!
6/6 Metionin válasza:
Kösd össze a takarítást valami élvezetes dologgal, pl. tedd be a kedvenc zenédet és tombolj rá közben. Én is ezt tervezem délutánra, max hangerőn beteszek valami brutálmetált, a felmosót átképezem mikrofonállványnak és pogózva kisikálok mindent.
Vagy ami még beválik, jutalmazd meg magad takarítás után, egyél csokit vagy nézz filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!