Mit csináljak ezzel a rivalizáló p. csával?
Van egy liba az osztályomban, aki már kihozott a béketűrésből engem. Akárkivel ismerkednék, alattomos és nyomul rá, amíg meg nem dugatja magát a másikkal. Képes egy ilyenért hónapokig is zaklatni a fiúkat. Aki netán lekoptatja, azzal meg direkt kedves marad, hátha...
Engem rohadtul utál, mivel volt amelyik szerelmes is volt belém, őt viszont senki nem szereti a rossz híre miatt.
Elköltöztünk egy új helyre, megtudta egy ismerősömtől, és ezen a nyáron az elmúlt két hónapban kétszer is láttam az ablakunk előtt sétálgatni, pedig messze lakik innen.
Ha leállok a suliban beszélni bárkivel, akkor hallgatózik.
Azt találtam ki erre, hogy ha hallgatózna, akkor megvárom míg lelép, vagy mi megyünk hallótávolságon kívülre beszélgetni a barátaimmal.
Az ismerkedést pedig valahogy titokban megoldom. Amióta tartom tőle a távolságot, azóta odajön hencegni nekem a jegyeivel. Nos, engem jól neveltek, és erre szivem szerint azt válaszolnám, hogy "kit érdekel?!", nem tudom mennyire lenne ez egy jó beszólás. Nem szokásom undokoskodni mással, de ez a szemét köcsög direkt csinálja ezeket velem.
A levegőnek nézés ilyenkor mennyire hatásos?
Nyíltan nézném hülyének. Amelyik körülményre csak alkalmazható, mindegyikre csak annyit válaszolnék - mosolyogva, - hogy "oké!"
Hatásos lehet még a "Tedd csak"!
"Azzal foglalkozz, ami a lábad között van és veled egyidős!"
"Gyere holnap is!"
"Szeretlek (én is)!"
Amikor szájtátiként fülel, figyel, - hogy miről beszélsz egy harmadik emberrel, - akkor nyíltan - "face to face" - hangosan, a másik ember előtt tudatni kell vele, hogy "Távozz, Sátán! - Most NÉGYSZEMKÖZT szeretnék beszélgetni Y-nal!" vagy "Ebből a körből most kimaradsz!"
Sosem szoktad megöntözni a VIRÁGOKAT?...
Nekem is tetszik a 2-es válasza, nagyon is! :D Szerintem aki lepontozta, az magára ismert és ideges lett, tehát akkor ez a módszer hatásos lehet.
A köszönés megmaradjon azért vagy az se legyen inkább? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!