Támogatnátok ha többféle gyerekmentes hely lenne?
Figyelt kérdés
Most tudtommal gyerekmentes szállodák és fürdők vannak. De jó lenne ilyen bolt is vagy vonatvagon, repülő szegmens,
és lakóházak is.
2023. júl. 14. 18:39
1/14 anonim válasza:
Engem mondjuk a vernyugdíjasok jobban irritálnak egy boltban, de te tudod.
2/14 anonim válasza:
Én az embermentes helyeket jobban kedvelem! :D
3/14 anonim válasza:
Külföldön ez egyre nagyobb divat, szóval valószínűleg 10 éven belül Magyarországra is eljut. Kint már vannak gyerekmentes strandok is pl.
5/14 anonim válasza:
Teljes mértékben igen.
Ha a "szülő" képtelen a megfelelő nevelésre, akkor legalább ne csorbuljon más emberek élete.
6/14 anonim válasza:
Támogatok minden gyerekmentes dolgot.
7/14 anonim válasza:
Inkább azt támogatnám, hogy amennyiben a szülő nem tudja a gyerekét kordában tartani, ki lehessen küldeni bárhonnan. Nem az élelmiszerboltra gondolok, de pl. szálló, étterem, ruhaüzlet, ne randalírozhassanak.
8/14 anonim válasza:
Én támogatnám és igénybe venném ezeket.
9/14 anonim válasza:
Igen, agyamra tud menni a sok üvöltő, visongó gyerek. Van, ahova nem való ez, pl egy csendes ülős koncertre nem kéne behozni olyan körű gyerekeket, aki még nem tud viselkedni. Sok szülő azt hiszi, hogy körülötte forog a világ azért, mert gyerekeik vannak és mindenkinek el kell viselnie a hisztijüket.
10/14 anonim válasza:
Ja, hogy a sok vérszülő mindenkit lepontoz? Oké....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!