Amerikába korházba ha hazaküldenek valakit az ajtóig miért mindig tolókocsiba tolják ki?
Figyelt kérdés
Legalábbis filmekbe2023. júl. 13. 19:48
1/10 anonim válasza:
Hogy a kórház területén ne érje baleset, mert azért a kórház felelős.
2/10 anonim válasza:
Nehigy baja essen a kórházban. A kártérítési perek miatt. Amúgy itt is tologatnak, amikor bent voltam pár napot a kórházban, egy srác jött értem, hogy letol egy vizsgálatra, annyi idős lehetett, mint én. Mondom neki, maradjál már dude, tudok én menni, semmi bajom. Jól van, akkor gyere. Meglátott egy orvos, úgy leb@szta a gyereket, hogy csak vörösödött szegény. Akkor beültem a kocsiba,hagy toljon.
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ott korábban hazaküldik a betegeket, otthon lábadozzon, az ingyen van, így még gyengék, mikor már kidobják őket.
6/10 anonim válasza:
Angliaban pl ugy dobjak haza a beteget hogy par oraja vitte be a mento, de semmi eletveszelyeset nem talaltak, es otthon is tud szenvedni.
7/10 anonim válasza:
6-os vagyok, tudom, hogy iszonyu orvos es noverhiany van, es nem viccbol csinaljak.
8/10 anonim válasza:
Igen, mindig siránkozunk a hazai egészségügyön, de lehet, meglepődnénk, hogy nyugaton is milyen problémák vannak.
9/10 anonim válasza:
Mert ha elájul a kórház folyosóján, és szétveri a fejét, akkor a kórház a felelős.
10/10 anonim válasza:
3-as, mihez képest korábban? Rokon ikreket szült császárral, és nem volt meg a 72 óra, úgy baxták ki.
Másik rokon pajzsmirigy műtét (nyakán a bazi vágás), csütörtök délután 3-ra műtötték meg, szombat reggel menni kellett érte.
Magyarországon is kibaxnak nagyon korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!