Ilyenkor nem illetlenség szólni hogy haladjon tovább?
Figyelt kérdés
Reggel előttem a boltban egy szófosó ember állt a sorban a kasszánál. Már rég fizetett de az eladónak csak magyarázott megállás nélkül de olyan gyorsasággal hogy érteni sem lehetett. És minden értelmetlen, jelentéktelen dolgot túl ragozott. Mert hogy a madarak csiripelnek mert hogy így csiripelnek mert ha nem csiripelnének, nagyjából ilyen szinten. Az eladón is látszott hogy már szabadulna tőle de az ipse csak mondta megállás nélkül. Mögöttem két munkás is összesúgott hogy vajon meddig tart még a mesedélután mert időre mennének.
Ilyenkor nem illetlenség finoman szólni hogy legyen szíves tipli mert nem érünk rá egész nap?
nem,nem illetlenség vagy ha nem is szeretnél szólni akkor be vágsz elé leb*szod az árut a pultra és a kasszás máris veled foglalkozik
2023. júl. 13. 13:58
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem illetlenség. Vásárolni ment oda, miután befejezte, ne beszélgessen, ha mögötte áll a sor. Én eladó vagyok, nagyon kellemetlen az ilyen vásárló, és minden napra jut legalább egy. Ilyenkor én szoktam kérdezni a következő vásárlót, hogy mit adhatok neki, vagy elkezdem csipogtatni az árut. Ha a beszélgetős kivárja, hogy a többiek végezzenek, felőlem mondhatja a magáét, de a többi vásárlót ne tartsa fel.
2023. júl. 13. 14:02
3/7 anonim válasza:
Az eladónak kellett volna megfelelően lereagálnia. Úgy látom, ez nem sikerült.
Ui. neki kellett volna egyszer csak azt mondania, hogy "Jó, jó, viszlát!" és visszafordulnia és a következő vevővel foglalkoznia. Amíg a szóf... ember felé fordul és őt nézi, addig a szóf... nyilván nem fogja abbahagyni.
Vevőként én leginkább a pénztárosra szólnék rá, hogy "Elnézést, volna szíves foglalkozni velem?".
2023. júl. 13. 14:03
4/7 anonim válasza:
Ugye nem gondolod komolyan ezt a kérdést.
2023. júl. 13. 14:25
5/7 anonim válasza:
Illetlenség egy bunkó dolog miatt szólni? Nem, nem az. Jóhogynem te kérj elnézést, mert ő bunkó módon feltartja a sort.
2023. júl. 13. 14:57
6/7 Shaddark válasza:
Én megkérném hogy legyen olyan kedves és álljon félre amíg az eladó velem és a többi vevővel foglalkozik. Persze tőlem beszélgethet nyugodtan, de azt tud oldalról is. Ha az eladó hagyja...
2023. júl. 13. 15:54
7/7 anonim válasza:
De, simán lehet szólni normálisan, ha meg neme ért belőle, akkor erélyesen is lehet. Általában az van, hogyha valaki elkezdi, akkor társulnak hozzá mások is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!