Mi a legnagyobb illetlenség szerinted az alábbiak közül?
Azt tudom hogy egyszer egy kemény esti csülkös bab vacsora után, erősen akartak kitörni, amik ott benn voltak.
Kiálltam este 11kor az erkélyre a lakótelepen, egy vödört tartottam a hátsómhoz,és elengedtem, ami már dolgozott ott benn.
Elsőnek, sunnyin egy kettő kicsi pukk pukk volt, majd egy szusszanásnyi szünet, és egy akkora reccsenés, hogy a baglyok a szomszéd fáról is felreppentek.pár villany felkapcsolódott hirtelen, én meg gyorsan bementem.
Ásítás: Ha szád elé teszed a kezed nem az.
Böfögés: Nem mondanám kifejezetten illetlenségnek, ha a szád elé teszed a kezed és utána elnézést kérsz, inkább kellemetlenség, hiszen önhibáján kívül történik.
Fejvakarás: Ez szerintem egyáltalán nem illetlenség. Persze, kivéve ha úgy csinálod, mint a bolhás kutya.
Hangos szellentés: Itt is elnézést kell kérned, akkor csak kellemetlenség, hiszen ez is önhibádon kívül történik.
Köpködés: Parasztság.
Orrtúrás: Illetlenség. Csináld a fürdőszobában.
Utcán csókolózás: Erről megoszlanak a vélemények.
Utcán dohányzás: Miért, hol dohányozzon? Nem szép dolog a dohányzás, de ha valaki csinálja, inkább az utcán mint a házban.
Utcán evés: Nem illetlenség. Mármint ha egy szendvicsről van szó, és nem az egyik kezedben levest tartasz, amíg a másikkal megpróbálod a csuklós ok lógó reggeli palacsintádat fél kézzel leönteni egy kis mézzel, miközben a mögötted lévők próbálnának haladni.
Utcán vizelés: Illetlenség, de ha valaki mondjuk nyolc órás út után kénytelen megállni valószínűleg így is épp elég kellemetlen neki a szituáció, szóval inkább ne ítélkezzünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!