Társasági eseményen miért akarnak az extrovertáltak mindenáron kontaktálni az introvertáltakkal, akkor is ha azokon látszik, hogy nem akarnak beszélgetni?
Ez baromság, pont hogy sok ember azért lesz introvertált, mert senki se akar vele beszélgetni, ki van közösítve.
Én is ilyen vagyok, azért nem megyek sehova, mert úgyse érdeklem a kutyát se, egyedül állni a sarokban meg borzasztó érzés. Ha megszólítanak, mindig beszélgetek, de ez ritka, én meg képtelen vagyok kezdeményezni, ha akarnék se tudnék, szóval ez van.
Aki társaságba megy, ne rontsa a hangulatot félrevonulással.
A nyitottabb emberek a társaságért, ismerkedésért mennek oda, érzékenyen megkísérlik bevonni a félénkebb vendégeket, foglalkoznak velük, hogy azok ne érezzék magukat kirekesztve.
Akit ez zavar, mi a bánatnak megy oda, levegőt rontani? Maradjon otthon, ott senki sem akar vele beszélgetni.
extrovertált, introveltált, kontaktálni.
Hát, tudod, aki nem tud magyarul azzal én biztos nem szeretnék társalogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!