Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit kell tennem, hogy hasonlít...

Mit kell tennem, hogy hasonlítsak a plakátokon lévő modellekre?

Figyelt kérdés
Nagyon szép az arcuk a modelleknek, akikkel reklámoznak ruhákat, cipőket stb. Szeretnék én is hasonlítani rájuk, nem szeretnék kirekesztett lenni a társadalomból amiért pl. pattanásos az arcom, kövér vagyok, stb. Például barna szemem van, de egy modell szem ugye csak világos lehet, ezt meg tudtam oldani színes kontaktlencsével. De honnan tudhatnám meg, hogy ők pl. milyen arcápolási rutint csinálnak, miket esznek, mit mozognak stb? Segítsetek légyszi, köszi. :)

2023. júl. 8. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%

Csak a plasztikai sebészet segít!

Anélkül soha sem leszel nagyon szép.

2023. júl. 9. 02:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok esetben a kisugárzás sokkal fontosabb valójában. Vannak gyönyörű nők, de mégis olyan fapi-csa kisugárzásuk van, hogy a kutya nem kezd ki velük, és vannak molett nők, vagy nem is igazán szépek, akikre mégis ragadnak a pasik.

Persze egy fénykép egész más, mint a valóság több okból is.

2023. júl. 9. 04:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezeket a magazin fotókat több órán keresztül Photoshopolják, mire olyan lesz az eredmény, mint ami kimegy a világhálóra.

Ha látnád az eredeti nyersanyagot ezekről a fotózásról, azt hinnéd, nem ugyanaz az ember állt modellt.

2023. júl. 9. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Először is fényképeztesd le magad egy profi fotóssal. A plakáton 2D-s képek vannak, te meg 3D-ben vagy. Már csak ebben is különböztök.
2023. júl. 9. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!