Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy ne hasonlítsam magam...

Hogy ne hasonlítsam magam másokhoz?

Figyelt kérdés

Nagyon el szomorít, hogy az elmúlt időben, szinte 80% volt osztálytársam vagy korombeli házasságot kötött vagy babája lesz.

Vagy új autója lett vagy új háza stb.

Nem féltékeny vagyok csak el szomorít, az az érzés hogy én nem haladok olyan ütemben. Vagyis párom már van 10 éve, de házasodni nem akartunk még. Babánk egyenlőre nem lehet, mert pajzsmirigy beteg vagyok.

Mindig másokhoz próbálom magam méregetni és ez már az agyamra megy. Valószínűleg a közösségi oldalaknak is köszönhető.

Hogy vessek ennek véget?

2021. júl. 5. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pl. elhatározod, hogy nem foglalkozol másokkal. Hanem kitalálsz magadnak olyan sportot, hobbyt, stb. amivel elfoglalod magadat, és örömödet leled benne.
2021. júl. 5. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A lelked vágyik a boldogságra. Ennyi.:)
2021. júl. 5. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
PajzsmiriGY miatt miert nem lehet babad?
2021. júl. 5. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A közösségi média káros hatása az az, hogy mindenkitől csak a pozitívat látod, ugyanis csak azt reklámozza.

Példának okáért, van egy kedvenc sztorim, ami nemrég történt egy h*lye ismerősömékkel: feleség felrakta a facebookra az új 20 millás BMW-t, amit a férjétől kapott. Viszont közben elkezdtek csiripelni a madarak és kiderült a csúf igazság mögötte: a kocsit kiengesztelésképpen vette az asszonynak a férje amiért előtte elpukkant az agya és megverte 🤣

2021. júl. 5. 12:00
 5/10 A kérdező kommentje:

3

Mert túl működik és veszélyes a babára. Ha teherbe is eshetnék nagy valószínűséggel el is menne.

2021. júl. 5. 12:03
 6/10 A kérdező kommentje:

4

Igen ezt tudom. Ilyennel már én is sokszor találkoztam csak más formában.

De ennek ellenére is le hangol, főleg most hogy az elmúlt fél évben folyamatosan ezt látni.

Házasság, baba, házasság, baba.

2021. júl. 5. 12:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak mert a legjobb baratnomnek is ezt mondtak. Es teherbe esett, es azt mondtak ennek kb eselye nem volt, foleg az hogy egeszsegesen meg is szulte :) mar 4 honapos kis krapek. nekem meg 5 honapos, veletlenul jott igy ossze.

Igaz veszelyeztetett volt vegig.

Na de a lenyeg, mindenki a sajat tempojaban halad, nem kell ezert aggodni!

Hany eves vagy? Nem szamit csak en vagyok kivancsi

2021. júl. 5. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A túlműködést nagyon jól lehet gyógyszeresen kezelni. AMint normál tartományba tudják hozni a pm-szintet, meg a többi hormont, nincs akadálya a gyerekvállalásnak...
2021. júl. 5. 12:21
 9/10 A kérdező kommentje:

31 éves vagyok.

Igen, kapom a gyógyszert, elméletileg pár hónap és rendbe jön.

Addig nem merek be vállalni babát, mert egyszer már elment.

2021. júl. 5. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:
2021. júl. 5. 13:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!