Mit kell tennem, hogy hasonlítsak a plakátokon lévő
modellekre?
Figyelt kérdés
Nagyon szép az arcuk a modelleknek, akikkel reklámoznak ruhákat, cipőket stb. Szeretnék én is hasonlítani rájuk, nem szeretnék kirekesztett lenni a társadalomból amiért pl. pattanásos az arcom, kövér vagyok, stb. Például barna szemem van, de egy modell szem ugye csak világos lehet, ezt meg tudtam oldani színes kontaktlencsével. De honnan tudhatnám meg, hogy ők pl. milyen arcápolási rutint csinálnak, miket esznek, mit mozognak stb? Segítsetek légyszi, köszi. :)
Most már sok helyen az a trend hogy nem csak tökéletes modellek reklámoznak , ez vigasztaljon.
2023. júl. 8. 16:54
2/14 anonim válasza:
Dettike, de rég nem vettem észre a kérdésed! Mi volt veled?
2023. júl. 8. 17:16
3/14 anonim válasza:
Kendall Jenner, Ariana Grande, Jenna Ortega, Olivia Rodrigo, Kim Jisoo. Ők mind barna szeműek. Aki azt mondja rájuk, hogy rondák, szerintem vak.
2023. júl. 8. 17:33
4/14 anonim válasza:
#3 Dettikét ez nem érdekli, kár neki ezzel jönni, neki a szőke, kék szem rögeszme. Fejével van baj, de ő csak a külsejével van elfoglalva.
Persze ha lenne egy pasi, aki szőke, kék szemű, az jól jönne neki, de hát azt gondolja, hogy szőke, kékszemű pasi, csak szőke, kékszemű nővel jön össze. Belső tulajdonságok lényegtelenek.
Dettike már rengeteg kérdést feltett erről, és sokan próbálták felnyitni a szemét. Sikertelenül.
2023. júl. 8. 17:47
5/14 A kérdező kommentje:
Milyen Dettike? Életemben most teszek fel itt másodjára kérdést, az első kérdésem meg nem ilyen volt. :D
2023. júl. 8. 18:07
6/14 anonim válasza:
Photoshop sok mindenre gyógyír.
Te úgy vagy szép ahogy most vagy.
2023. júl. 8. 18:38
7/14 anonim válasza:
Én is a photoshopot ajánlom, a plakátok is úgy készülnek
2023. júl. 8. 19:05
8/14 anonim válasza:
Nincs megtiltva arendszeres futas es az,h keveset es dietasat egyel….
2023. júl. 8. 19:10
9/14 anonim válasza:
A plakátokon lévő modellek titka a photoshop, egy rakat profi sminkes és fodrász, és persze egy fényképész. A világításról ne is beszéljek:) Néhány embernél ez kiegészül még szépítkezési beavatkozásokkal is, mint ajakfeltöltés, botox, vagy plasztikai műtét.
Ők is ugyanolyan emberek mint bárki más, ha egy átlagembernek lehetősége lenne ugyanezekkel a feltételekkel képeket csinálniuk ugyanígy néznének ki.
Ennyi a titkuk lényegében. Másik részről manapság nagyon elmosódottá kezd vállni a "modellalkat" is, tehát nem csak a tökéletes, magas, vékony embereket fogadják el modellnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!