Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok az olyan emberrő...

Mit gondoltok az olyan emberről, akinek ha mondtok valamit, azzal védekezik, hogy "te is csináltad régen"/"te is csináltad ezt vagy azt régen"?

Figyelt kérdés

2023. jún. 28. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen párt is. Nem gondolok semmit.
2023. jún. 28. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Átlagosan hülye. Csak lehúz a szintjére, ha lehet, keresek értelmesebb társaságot.
2023. jún. 28. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert soha nem mondott ilyet nekem senki.
2023. jún. 28. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
ezt hívják úgy hogy whataboutism. Egyetlen célja hogy terelje magáról a figyelmet, mosdassa magát azzal, hogy kijelenti hogy te se vagy jobb, hiszen te is ezt csináltad
2023. jún. 28. 12:10
 5/12 anonim ***** válasza:
28%

" "te is csináltad "

Az a kérdés, hogy valóban csináltad te is??!

Mert akkor nincsen jogod leszólni ugyanazokért a dolgokért.

2023. jún. 28. 13:19
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

"Mert akkor nincsen jogod leszólni ugyanazokért a dolgokért."

. Miért ne lenne? Lehet, hogy a Kérdező tanult a hibájából, nem akarja, hogy elkövesse más is.

2023. jún. 28. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Elfogadom és békén hagyom. Nem vagyok a máltai szeretetszolgálat, hogy könyörögjek az embereknek, hadd segítsek. Ha valaki tanácsot vagy segítséget kér, akkor szívesen adok. De aki így reagál, hárítja a felelősséget, meg takarózik, az A: abszolút nem is kér senki segítségéből mert jó neki úgy ahogy most van, B: ha akar, sem képes ténylegesen változtatni mert még nem jutott el agyilag oda, hogy felelősséget vállaljon. Mindegy hogy A vagy B a tényleges ok, békén kell hagyni, vagy ezt a témát kerülni, ennyi. Nem kell mindig mindenkiért kétségbeesetten kapálózni, hiába látjuk akár saját példánkból is hogy hülyeséget csinál, mert értelmetlen, és sokszor csak magunkat fárasztjuk vele.
2023. jún. 28. 13:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Tudni kene mi a tema. Ha pl azt mondod, hogy utalod a gyerekeket, mert hangosan bömbölnek, hat teny, h te is csinaltad pulyakorodban.
2023. jún. 28. 16:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A testvéremről van szó, aki az édesanyám telefonjában kutakodott, és kérésre se hagyta abba (22 éves), ekkor mentem oda, és mondtam, hogy kódolni kéne a telefont. Ekkor mondta, hogy én beszélek, aki ugyanezt csinálta édesapám gépével, mikor ott teljesen más volt a helyzet, hisz ha nem kapcsoltam volna ki, lehet leégett volna a gép. Alapvetően soha nem kutakodtam a párom telefonjában akkor sem, ha megengedte, mivel nem érdekelnek. Ezt ő is tudja.
2023. jún. 28. 16:19
 10/12 A kérdező kommentje:
*Ezt a kisebb testvéremmel is csinálja, elvárja, hogy átnézze a telefont, nehogy olyat csináljon, és amikor lát valamit, akkor elkezdi csúfolni.
2023. jún. 28. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!