Miért van szociális fóbiám?
Óvodában, iskolában nem volt gondod a beilleszkedéssel?
Nem bántottak az osztálytársaid? (akár verbálisan, akár fizikailag)
Nekem ezért:
Öröklött gyenge idegrendszer
Agresszív retkes féreg “apa”
iskolai nem kevés bántalmazás…
Ennyi 100 embernek is sok lenne
Nem nagyon van belőle kiút
Én nekem is a sok gyermekkori iskolai szekállás, ott ért traumák, kevés önbizalom okozhatta. 22 éves vagyok már, azt hittem elmúlik de nem múlik el, csak megtanulsz vele együtt élni. Nekem a szorongás mindig itt van, én nem bírok sokáig mások arcára se nézni, mert rosszul érzem magam tőle. De ez nem gátol a szociális események részvételében többnyire, ha akarok menni ez nem fog az utamba álni, maximum jól megnehezíti vagy kicsit furának tűnök másoknak, nem annyira kommunikatívnak stb.
Úgy tudom a kognitív viselkedésterápia segíthet, még nem próbáltam. Azt tudom, hogy egy kis alkohol csodákat művel, attól úgy viselkedem és érzek mint egy normál ember. De jobb megoldás a természetes vény nélkül kapható Valeriana relax, a sport vagy edzés, stb! A mozgás csökkenti a szorongást, nekem az előbb említett kapszula is sokat segít!
Nem véletlen lesznek a pszichés betegek alkohol meg drogfuggok
Nem ajanlgatnam
Én is értem magamon hogy bulikban mennyit segít
Főleg hogy én bipoláris vagyok
Engem is sokáig bántottak az iskolában, közel a 30hoz is szűz vagyok, undorodom a legtöbb férfitől és képtelen vagyok a szemükbe nezni… ez már így marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!