Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, titeket zavar az, ha...

Lányok, titeket zavar az, ha egyedül vagytok több fiú társaságában?

Figyelt kérdés

Voltam már így pl. sportolás közben is, hogy fiúkkal bicikliztem, meg munkahelyen is, hogy utána beültünk együtt valahová vagy megnéztünk egy filmet a moziban. Nem rendszeresen, de előfordult. Engem nem zavart, semmilyen kellemetlen élmény nem származott belőle. (Még mielőtt valaki tovább gondolná a dolgot, nem véletlenül ebbe és nem abba a kategóriába raktam, mert az szóba sem került)

37/N

2023. jún. 17. 21:15
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem zavar
Igen, zavaró tud lenni
18 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem zavar, néha még jobb is, főleg ha idegenekről van szó, mert a lányok sokszor távolságtartóbbak, a srácok meg rögtön nyitnak, jobban el lehet általában beszélgetni velük egy ismeretség elején.
2023. jún. 17. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont nálam az is közre játszhat, hogy én kisgyerekkoromtól kb tini koromig fiúkkal lógtam, mert ők voltak a szomszédaim. Aztán mindig együtt bandáztunk. A testvérem is fiú. Vannak lány társaságaim is, de én fiúkkal is teljesen komfortos vagyok, ami lehet, hogy ennek a gyerekkori dolognak az eredménye. Nem tudom.
2023. jún. 17. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Sokkal jobb mint a pletykás egymásnak keresztbe tevő cicaharcos nők között. Soha többé barátnők, csak férfihaverjaim vannak, mintha egy lennék közülök, a barátnőim csak csalódást okoztak.
2023. jún. 17. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem zavar. Évek óta férfiak közt dolgozom egyedüli nőként. Ezerszer jobb, mint az első munkahelyemen, ahol csak nők voltak. Mikor odakerültem már akkor egymást is fúrták, aztán engem is kiközösitettek. Nem hiányzik ez.

Van párom, mielőtt valami "vicces" ember félreértené.

Viszont van fiú barátom is. Sokkal értelmesebben lehet beszélni a férfiakkal szerintem.

Nehéz lenne most már női tàrsaságba beilleszkednem.

28N

2023. jún. 17. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Hát, mondjuk én attól függetlenül, hogy szeretek férfiak társaságában lenni, nem vagyok egy nőgyűlölő. Nem is értem az ilyeneket.
2023. jún. 18. 10:55
 6/7 A kérdező kommentje:
6-os, ennek pont így kéne normálisnak lennie. Nekem is a legjobb barátaim lányok. Azonban időnként belefér fiútársaság is, velük persze csak haverkodás van. Nálunk ebből soha nem volt probléma, mindenki tudja a határait.
2023. jún. 18. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem zavar, fiúk között szocializálódtam, mindig jó haverként kezeltek, én meg nem vagyok szívbajos alkat, bírom a férfihumort. Sokkal idegenebbül érzem magamat lányok között.
2023. jún. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!