Elmennél sportos barátokkal nyaralni?
8-as. Írtam, hogy melóban egész nap rohangálok. Konkrétan le sem ülök. Mégis mit mozogjak még otthon is, ami fél óra és van értelme? A szoptatástól lógó mell és nem lapos has, ellenben lapos segg, na ahhoz heti több célzott edzés kellene.
Gyereket emelgetni, kamaszok, hamarabb emelnek ők fel engem.
"Mégis mit mozogjak még otthon is, ami fél óra és van értelme?"
Súlyzós edzés. Rengeteg tornavideó van erről. Kitörés, guggolás súllyal és kerek lesz a feneked. Végezz haspréseket is, meg egyéb hasra végezhető gyakorlatokat. Minden fent van neten.
Nem picsogni és kifogásokat keresni kell, már bocsánat hanem ha akarsz valamit, akkor tegyél érte.
A munkahelyi "rohangálás" meg nem egyenlő egy komoly 10 km-es (vagy több) intenzív futással. Erről meg csak ennyit.
Mi a válaszod? Hogy igen vagy nem?
A most kezdj el sportolni azonnal nem válasz.
A heti fél óra sport sem sport, egyébként meg sportoljon a radai rossebb, alig állok a lábamon, mikor hazaérek.
Régen Rubint Rékára tornásztam, este 9-kor, akkor értem rá, 3 hónap után csak annyi változtás volt, hogy meg sem izzadtam. Igaz, akkor irodában ültem, hatkor keltem, most meg 4-kor.
értjük, tehát nincs semmi kérdésed, csak jöttél picsogni, hogy a gonosz, gyerek helyett kutyát tartó, szorgalmas, sportos ismerőseid csinosak és magabiztosak, te meg egy befordult, megkeseredett, irigy és lusta görcs vagy, de ha csoportosan szidjuk őket egy kicsit, kevésbé fogod magad rondának érezni.
azért ugye a gyerekeidet elengeded a strandra a barátaikkal akkor is, ha a te mércéd szerint túl bármilyen kinézetűek is a tieidhez képest?
Mivel én nem te vagyok, ezért a válasz igen, a tiéd meg nem.
Mondok jobbat, anyukám 12 évig tartó daganatos betegsége alatt otthon is tornázott, ő a 149 centijéhez 42 kg volt. Soha egy büdös rinya szó nem hagyta el a száját az alakja miatt, veled ellentétben. (20 kg-t fogyott szülés után)
"A most kezdj el sportolni azonnal nem válasz."
Nem most kellett volna elkezdeni, hanem már réges rég tornázhattál volna otthon fél órát heti kétszer, amibe nem halltál volna bele. Anyukám is tornázott még betegsége előtt is, neki nem volt nyűg, mert ő szeretett, pedig a helyi kórházban volt laborasszisztens és 24/36 órázott is.
"Régen Rubint Rékára tornásztam, este 9-kor, akkor értem rá, 3 hónap után csak annyi változtás volt, hogy meg sem izzadtam. Igaz, akkor irodában ültem, hatkor keltem, most meg 4-kor."
Talán, ha változatosságot vittél volna bele és nem 3 hónapon keresztül ugyanazt csináltad volna, akkor eredményt is értél volna el. Dehát, ezek szerint te úgy fogtál hozzá, hogy fingod se volt hozzá, hogy mit hogyan kéne csinálni.
A férjed igazán vehetne neked 2 db kézisúlyzót, ami 2-3 kg-s. Még a Tesco-ban is lehet kapni, vagy a Lidl-ben. (Nekem apukám 10 kg-s súlyzót készített a munkahelyén jó pár éve és azt hozta haza.)
" Én pl. le nem vetkőzök fürdőruhára, pláne nem a kisportoltak előtt, hogy kritizáljanak."
Őszintén, a férjeden és rajtad kívül ki a fenét érdekel, hogy hogy nézel ki? Azt se tudod, hogy hány bálnatestű ember megy a strandra és vetkőzik fürdőruhára. Te az 50 kg-dal totál jól nézel ki, de hát, mivel az önbizalmad a béka segge alatt van, sőt, lehet, hogy még önutálatban is szenvedsz, így nem is csoda, ha frusztrált vagy, ha le kellene vetkőzni strandon. Inkább menj pszichológushoz, mert komoly problémáid vannak fejben.
Egyébként pedig tipikus magyar vagy, kifogás, kifogás, picsogás, picsogás, de ahhoz, hogy tegyél valamit saját magadért...ááá. az már luxus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!