Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Melyik fajta lány...

Fiúk! Melyik fajta lány tetszik nektek? Minden lent, a vagy b?

Figyelt kérdés

Melyik inkább a nektek jobban bejövős? Személyileg.

A, Világos Barna haj és szem,rövid szép ápolt és puha szeplős lány és natural(vagyis nem használ sminket) sportos,kimondja az őszinte véleményét,sok barátja van,hülyülős

B, hosszú barna haj,zöld szem pattanásos arc,sportosan öltözködő,különböző helyeken egy félénk "álarcot" vesz fek mikor nem olyan,kicsit duci, vélemény kimondó, harsány, natural és látszik hogy nem foglalkozik magával pl. Zsiros haj,

2018. ápr. 10. 21:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Tetszeni egyik sem. De az A opció első leírásra kifejezetten taszít.
2018. ápr. 10. 21:37
 2/19 anonim ***** válasza:
24%

Az egyest elkapnám, szeretem a szeplős, szemüveges;én nem vagyok olyannn tipusú lányokat, mindig kellemesen csalódok.

A másikat, slagos fürdetés után, szomorú napokra tartogatnám. F

2018. ápr. 10. 21:37
 3/19 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, behelyettesítettem a szöveget egy fiúval, inkább az A kéne.
2018. ápr. 10. 21:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hadd tippeljek, te az első vagy a második csaj meg a konkurencia vagy egy "barátnőd"...
2018. ápr. 10. 21:40
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
4-es, ezt nem volt nehéz kitalálni.. fogadjubk, hogy 16 évesek
2018. ápr. 10. 21:42
 6/19 anonim ***** válasza:

Előző, így van, a konkurencia! :) Nekem a jobba jobb. :D

[link]

7/19 anonim ***** válasza:
25%

Gratulálok, #2. A nők iránti tisztelet megvan, igaz? Mint valami használati tárgyról. Te ezeket direkt azért írod, hogy provokálj minket, vagy mi a tosz?

Kíváncsi lennék a fejedre, amikor lányok rólad nyilatkoznak így. Mondjuk talán szóba állnék veled, miután elvégezdted a 8 általáost + valami féle " hogyan vetkőzzük ke a kisebbségérzetünk, és váljunk kultúrált emberekké" tanfolyamot.

8/19 anonim ***** válasza:
0%
Picim, hagyjuk a személyeskedést, mert nem ismersz. Ha ismernél, te is dobnád a párnát.
2018. ápr. 10. 21:46
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
A kérdező meg, wtf? Most direkt felsorolsz az elsőhöz jó, másodikhoz rossz, nehezen kezelhető tulajdonságokat, és kérded melyik a jó? Az, hogy bejössz - e egy srácnak, mondjuk nagyban függ az arcodtól is, ami nem írható le ilyen jelzőkkel, minthogy "pattanásos". Semmi értelme az ilyen kérdéseknek, mert mondhat bárki bármit, az élet könnyen rendezheti úgy a dolgokat, hogy a " kicsit duci", meg "pattabásos" lányok sokkal hamarabb találnak szerelmet. Rohadtul nem ez számít, és annyira gázok ezek a "melyiket választanád" kérdések, különösen, ha az arcról annyit tudunk: pattanásos, a személyiségről meg, hogy őszinte. Badumm tss
2018. ápr. 10. 21:48
 10/19 anonim ***** válasza:

Tényleg értelmetlen a kérdés. De újra gyárthatom fiúban is akár hogy jobban érezd.

A. Divatos, rövid és ápolt barna haj, barna szem. Szeplős, de szép arc. Sportos, kockás hassal. Véleménykimondó és domináns. Sok barátja és jó humora van.

B Hosszú, zsíros barna haj, pattanásos arc, zöld szem. Próbál sportos ruhákba járni, de az alakja nincs meg hozzá. Kicsid elhízott. Barátaival kijön, de mások elött félénk és hallgatag. Látszik hogy nem foglalkozik annyira magával.

Na melyik kéne?

2018. ápr. 10. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!