Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Melyik fajta lány...

Fiúk! Melyik fajta lány tetszik nektek? Minden lent, a vagy b?

Figyelt kérdés

Melyik inkább a nektek jobban bejövős? Személyileg.

A, Világos Barna haj és szem,rövid szép ápolt és puha szeplős lány és natural(vagyis nem használ sminket) sportos,kimondja az őszinte véleményét,sok barátja van,hülyülős

B, hosszú barna haj,zöld szem pattanásos arc,sportosan öltözködő,különböző helyeken egy félénk "álarcot" vesz fek mikor nem olyan,kicsit duci, vélemény kimondó, harsány, natural és látszik hogy nem foglalkozik magával pl. Zsiros haj,

2018. ápr. 10. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
az a kevésbé rossz
2018. ápr. 10. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
10-es, kicsit túl kaptad😂😂😂😂😂😂
2018. ápr. 10. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát ehhez kép is kellene, mert csak ennyiből bármelyik lehet bármilyen. Összkép azért meghatározó lehet, hogy kinek melyik tetszik jobban mert lehet hogy mondjuk az a, tetszik leírás alapján, de a valóságban a b,-t vinném haza.
2018. ápr. 10. 22:14
 14/19 Mádár0218 ***** válasza:
A
2018. ápr. 10. 22:18
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Persze, lehet lepontozni, csak mert nem tetszik, hogy úgy beszélnek a lányokról, mint ha egy Ikea -s és egy Kika - s bútort hasonlítanának össze. De jó. Ha ez csak engen zavar, akkor jó, megemésztem magamban, hajrá. Én nem személyeskedtem, leírtam a tényeket, és, hogy a kommented alapján mire lenne szükséged.
2018. ápr. 10. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Jah, és a "nem vagyok olyan tipusú lányokat" mondatod különösen tetszik. Gratu😂
2018. ápr. 10. 22:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, én felpontoztalak cicu. 😄
2018. ápr. 10. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az A ha nem lenne sok barátja, mert a hülyüléssel együtt azt jelenti én szerintem legalábbis, hogy mai lány, még ha nem is sminkel, gondolom ez a típus minden idejét a haverjaival tölti.
2018. ápr. 10. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:
A
2018. ápr. 11. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!