Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nős pasik miért mindig...

A nős pasik miért mindig vonzóbbak?

Figyelt kérdés

2023. jún. 13. 11:25
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Valahogy akinek nincs kapcsolata mind ronda és bunkó.
2023. jún. 13. 11:25
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
A más rétje mindig zöldebb.
2023. jún. 13. 11:27
 3/27 A kérdező kommentje:
Szerintetek nagyon rossz az, hogy egy nős, gyerekes pasival kavarok? A pali kezdeményezett, azt mondta van nője de ha nem tud róla a nő titokban lehetünk együtt...
2023. jún. 13. 11:29
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
Mármint az a kérdés, hogy a vonzóbb férfiak közt miért gyakoribb, hogy házasok?
2023. jún. 13. 11:30
 5/27 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ez nem igaz.

Azt tudom elképzelni, hogy neked ez egy kihívás.

Vagy pedig tudat alatt direkt az kéne, aki foglalt, mert tudod, hogy úgysem lehet semmi. Mert igazából nem is áll készen igazi kapcsolatra vagy félsz tőle.

2023. jún. 13. 11:30
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

"Szerintetek nagyon rossz az, hogy egy nős, gyerekes pasival kavarok? A pali kezdeményezett, azt mondta van nője de ha nem tud róla a nő titokban lehetünk együtt..."

. Nézd, ez nem így megy. Felteszel egy kérdést, amiről lehet beszélni, majd hirtelen flexeled egy kicsit másik irányba. Az ilyen "apró" részleteket még a leírásba kell elhelyezni, hogy pörögjenek a válaszok.

A kamukérdések megalkotása egy művészet. Javaslom, hogy tanulj a nagyobbaktól.

2023. jún. 13. 11:32
 7/27 anonim ***** válasza:
83%

Nem tapasztalok ilyet. Ezen a héten próbálok figyelemmel lenni a környezetemre, keresni a szemkontaktust emberekkel. Szóval csak megyek az utcán A-ból B-be, és:

- Két nő inkább átment a túloldali járdára, mintha félni kéne tőlem.

- 13 pedig erősen lefelé nézett vagy elővette a telefonját, hogy kerülje a kontaktot.

- a többiek simán szellemnek néztek.

- férfiak közül mind az utóbbi kategória

Szingliként ilyet nem tapasztaltam. Nem is öltözök rondábban. És nem hagytam el magamat. Párom számára ugyanolyan vonzó vagyok állítása szerint.

(És bocsánat, ne nézzetek valami fura embernek, hogy ezt így számolom, szimplán csak mostanában eszembe jutott/észre vettem, hogy már ezer éve nem flörtölt velem senki, és most meg akartam nézni mi van, ha kicsit jelt adok, nyitott testtartást.veszek.fel, rámosolygok emberekre, próbálkozok. És csak rosszabb lett. 😅)

2023. jún. 13. 11:35
 8/27 anonim ***** válasza:
10%

Nős/kapcsolatban levő férfik nincsenek úgy kiéhezve mint a többi szingli.

Aki foglalt, nem rakták ki, az valamit letesz otthon, a közösségért és az ágyban is.

=> win win win.

nincs kiéhezve: nem kell egyből szextartalommal indítania a szándékait.

foglalt: ér valamit ez a csávó

szexben sem lehet bűn rossz mert kapcsolatban van.

2023. jún. 13. 11:36
 9/27 A kérdező kommentje:

Akkor részletesen le írom a sztorit.

2 hete rám írt egy pasi akit élőben is ismertem már régebbről és elkezdett bókolni messengeren nekem. Találkoztunk eddig egyszer nagyon jó volt vele.

2016 óta eggyütt van egy nővel akitől már van 2 gyereke. 2 facebookja van a pasinak egyikről nekem írogat másikon a nővel van kinn hogy eljegyezve.

8 év van köztem és a pasi között.

Tegnap lebukott hogy más csajjal írogat. A nője letiltott. De reggel új kamu faceről megint jelentkezett nálam.

2023. jún. 13. 11:37
 10/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szimpatikus a pasi, tényleg beleszerettem.
2023. jún. 13. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!