Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan teszitek túl magatokat...

Hogyan teszitek túl magatokat egy rátok nézve nagyon kínos eseményen?

Figyelt kérdés

2023. jún. 9. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy tudom, hogy az élet megy tovább, pár nap és mindenki elfelejti. Amúgy meg másokkal is előfordulnak ciki dolgok.
2023. jún. 9. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én én egy ideig tipródok rajta rendesen, majd aztán rájövök, hogy volt már jó pár cink helyzet, és mégse dőlt össze a világ, ill. másokkal is megesik ez-az. De azért tényleg nem mindegy, miről van szó.
2023. jún. 9. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Túltenni? Hogy érted? Elfelejteni vagy csak nem görcsölni már rajta?
2023. jún. 9. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha leírod mi történt, segítünk, hogy tudd magad felé is könnyebbé tenni a feldolgozást. Bárkivel bármi történhet.
2023. jún. 9. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Idővel elmúlik a rossz érzés.
2023. jún. 9. 21:59
 6/10 A kérdező kommentje:
#5: Nem volt olyan borzasztó helyzet a mostani, improvizációs gyakorlatot csináltunk, és hát így kínosan jött ki miattam, mert nem tudtam jól alakítani a szerepet. Azért éreztem rosszul miatta magam, mert mások olyan jól csinálják ott ezeket, én meg tökre elrontottam és kellemetlen volt. És hát azért is gázos, mert ez nagyon gyakran előfordul. De más helyzetekben is sokszor adódnak kínos szituációim a szociális képpességeim hiánya révén, úgymond.. :') Tehát így általánosságban kérdeztem végülis, hogy hogyan álljak le a folyamatos rágódással az ilyen dolgokon. Amúgy köszi a válaszokat :)
2023. jún. 9. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6 Ha egy szerep nem a tiéd, attól, hogy belekényszerítenek, még nem lesz a tiéd. Ha érted a célzást. Az ő hibájuk, ha olyat akarnak ráderőszakolni amihez nincs közöd. Aki vezette nálatok az inmprovizációs gyakorlatot, neki kellett volna felmérni, hogy kivel meddig, és hogy mehet el, hogy viheti, hogy az a személy kinyiljon.
2023. jún. 9. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Mindig lesz másnap...
2023. jún. 9. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:

elhiszem, hogy zavar, ami történt, de ne legyél magaddal (túl) kemény. Fejlődni, tanulni vagy ott, amik során elő fognak fordulni bukkanók, de amíg a maximumra törekszel, és beleadsz mindent, addig ne érezd rosszul magad ilyenek után. Biztos vagyok benne, hogy ott, abban a csoportban, más is érzett már így, és nem vagy ezzel egyedül.

Amikor velem cikis dolog történik, először rendesen zavarba jövök, de mielőtt nagyon belelendülnék az agyalásba is, próbálom magamban minél előbb tudatosítani, hogy ilyenek mással is megesnek. Illetve, aki jelen volt, x idő után úgyis elfelejti a dolgot, vagy (jobb esetben) nem igazán találkozunk legközelebb. Illetve kínos dolgok mindenkivel történnek, ezt sem szabad elfelejteni.

2023. jún. 9. 23:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Először jó sokáig őrlődöm rajta. Aztán jóval később sikerül elnyomni magamban annyira, hogy ne jusson eszembe minden nap. De úgy sohasem teszem túl magam rajta, hogy ne bántana nagyon, ha eszembe jut. Ráadásul elég jó a memóriám, részleteket és benyomásokat is megjegyzek, így nagyon hitelesen idézem fel a történteket, ha valami eszembe juttatja.
2023. jún. 10. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!