Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szégyen ha nagykorú létemre...

Szégyen ha nagykorú létemre nem tudom sose a gyerekzáras dolgokat kinyítni?Ez miért van?

Figyelt kérdés
Más felnőttnek is meggyűlik vele a baja?

2023. jún. 8. 07:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%
"A legtöbb kupakot úgy csinálják, hogy jobb kézzel legyen kényelmes nyitni, én meg ballal szoktam." - balkezes vagyok, akkor ez szívás, ha így van...
2023. jún. 8. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Bal kézzel tényleg nehezebb kinyitni a dolgokat.

Amúgy igen, nekem is meggyűlik vele a bajom néha, pláne a szájvízzel, amit reggel az ébredés utáni ötödik percemben kéne kinyitni, minden reggel cigányátkokat szórok arra, aki arra gyerekzárat rakott.

Én bevezetném, hogy legyenek gyerekzáras, meg nem gyerekzáras termékek. Az én háztartásomban nem lakik gyerek, semmi nem indokolja a gyerekzárat. Akinél van gyerek, az megvenné a gyerekzáras kupakos cuccokat, én meg köszönöm, kérem a simán nyílókat, felnőtt vagyok, nem fogom meginni a domestost.

Legszebb élményem a gyerekzárral egyébként, mikor egyszer nálam vendégeskedett a nővérem a férjével és az akkor négyéves kisfiával, és a kölyök olyan szakszerűen nyitotta ki a gyerekzárral ellátott gyógyszeremet, ahogy nekem sosem ment. Szerencsére ott voltunk, figyeltünk rá, nem engedtük, hogy megkóstolja. De innen látszik, hogy mennyire haszontalan dolog.

2023. jún. 10. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!