Ezt én rugózom túl vagy tényleg bunkóság?
6, van mikor nem fogsz köszönni te sem, ha azt látod, hogy direkt elfordulnak, ignorálnak. Furán jönne ki ha ilyen helyzetben odaugranál az ember elé.
Különben ilyen világot élünk. Pl. a munkahelyemen olyat tapasztaltam, hogy ülünk az irodában kb. 3 méterre egymástól és a kollégám chaten ír, hogy ebédelünk e együtt. Nekem ez is fura, semmi sem indokolta szerintem, hogy ne szóban tegye fel a kérdést.
Internetes kommunikációban sokszor marad el a köszönés és ez a stílus kezd a való életben is jelen lenni.
Így én azt mondanám, hogy felfogható illetlenségként, de felfogható úgy is, hogy változnak a szokások.
#7: Szerintem meg alap udvariassság, hogy ráköszönök első alkalommal. Ha feltételezem, hogy esetleg nem vehetett észre, akkor talán második alkalommal is, aztán többet nyilván nem. Nem írta a kérdező, hogyan is történik a dolog.
nem az első oylan kérdés, amikor a kérdező várja a csodát, a semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!