Most csak szerintem volt ez eléggé bunkóság?
Sziasztok!
Ma rendeltem ételt a nem említem melyik helyről, eddig sosem volt velük problémám.
Felcsenget a "kedves" futár, de valakihez már beszélt, úgy vette fel. Mondom neki, hogy üdvözlöm, a X emeletre kéne feljönni, nyitom.
Én mindig külön szoktam nekik mondani is, bár a leírásban is ott van. Feljön. Megint köszönök se köszönés se semmi, azt mondja " a stílust picit." Mondom tessék? "NEM A TIZEDIKRE KÉNE JÖNNI, HANEM LEGYEN SZÍVES!" és becsapja a lift ajtót. Annyit mondtam még utána, hogy a leírásban is ott volt feketén fehéren. Hát köpni nyelni nem tudtam, mert én aztán sok minden lehetek, de hogy bunkó nem, az biztos.
Ilyet még soha nem tapasztaltam.
Most nem azért, de neki ez a munkája. Dolgoztam nagyon sok helyen, senki nem fog nekem kezet csókolni, ha végzem a munkám. Tehát ez nem kérés, hanem maga a munkakör, hogy ki kell szállítanom a megfelelő helyre az rendelést. Még ha egy fszparaszt lettem volna és nem is köszönök, azt mondom oké, de ez mi már.
Jártatok már úgy, hogy kifogtatok ilyen stílusú futárt?
Tőlük többször rendeltem már, háztól házig van náluk, az eddigi futáraik nagyon kedvesek, aranyosak voltak, pedig lehet nekik is így mondtam a telefonba.
Vendéglátóztam is egyébként.
Akárhogyan is, nem tartottam ezt egy jó megnyilvánulásnak részéről. Úgy gondolom nem nevezhető bunkónak, amit mondtam, pláne, ahogy mondtam. Azért vissza se köszönni, mikor én mosolyogva ráköszönök és belevág úgy mondja a magáét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!