Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek rosszándékú lehet...

Szerintetek rosszándékú lehet az ilyen ember facebookon?

Figyelt kérdés

Én mindenkit vissza igazolok álltalában főleg a pasikat akár ismerem őket személyesen akár nem. Ma reggel bejelölt 7 óra felé egy pali akinek nincs profil képe se borító képe kinnt. Vezeték neve sincs csak két kereszt név de mindkét keresztnév más. Rám írt hogy szia, írtam neki vissza aranyos volt semleges dolgokról beszéltünk ,de nem sokáig mert 8 óra után azt mondta hogy megy melózni és nem lesz fenn már csak este 9-10 óra fele. Azt mondta hétvégén is mindig sokáig melózik. Nem árulta el hogy mit is dolgozik. Szerintetek ez gyanús alak vagy nem?

De amugy szimpi a barátságos stílusa csak fura ,hogy olyan sokáig melózik vasárnap és nincs róla kinn semmi kép és csak 8 ismerőse van összesen facebookon és az adatlapján sincs kinn semmi. Nincsenek posztjai se.

2023. jún. 4. 19:27
1 2
 11/12 Thunderfairy ***** válasza:
Nekem is nagyon gyanus ez. Jobb lesz leszokni arról hogy mindenkit visszajelőlsz. Jelenleg 1 olyan ismerősőm van Face-n akinek a teljes neve 2 keresztnévből áll. Jobb lenne törölni ezt a profilt az ismerőseid közűl. Biztos ami biztos.
2023. jún. 6. 23:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Kiderült ,hogy tudom ki láttam már sokszor élőben is. De van családja a palinak. Ezen a gyanús facen meg nem ismerőse a nője.
2023. jún. 7. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!