Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek rosszándékú lehet...

Szerintetek rosszándékú lehet az ilyen ember facebookon?

Figyelt kérdés

Én mindenkit vissza igazolok álltalában főleg a pasikat akár ismerem őket személyesen akár nem. Ma reggel bejelölt 7 óra felé egy pali akinek nincs profil képe se borító képe kinnt. Vezeték neve sincs csak két kereszt név de mindkét keresztnév más. Rám írt hogy szia, írtam neki vissza aranyos volt semleges dolgokról beszéltünk ,de nem sokáig mert 8 óra után azt mondta hogy megy melózni és nem lesz fenn már csak este 9-10 óra fele. Azt mondta hétvégén is mindig sokáig melózik. Nem árulta el hogy mit is dolgozik. Szerintetek ez gyanús alak vagy nem?

De amugy szimpi a barátságos stílusa csak fura ,hogy olyan sokáig melózik vasárnap és nincs róla kinn semmi kép és csak 8 ismerőse van összesen facebookon és az adatlapján sincs kinn semmi. Nincsenek posztjai se.

2023. jún. 4. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem kéne mindenkit visszaigazolnod, főleg akit soha nem is láttál, meg mindenkivel azonnal flörtölgetni, nem veszélytelen dolog ám ez.
2023. jún. 4. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, nekem sincs profilképem, se ismerősöm. Mondjuk nem is szoktam ráírni senkire.
2023. jún. 4. 19:40
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sem jó ötlet minden jöttmenttel beszélgetni, pláne személyes adatokat megosztani (Lakhely, ne adj isten lakcím). Nekem sincs sok ismerősöm, vagy 50-60, a legfontosabb emberek egyetemről, és a munkahelyemről, plusz a család, és egyetlen egy darab kép van rólam, tavalyi feltöltési dátummal.
2023. jún. 4. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem egy személy, akit ismersz (család, barát, szomszéd, stb.), csinált egy kamuprofilt, hogy bebizonyítsa hogy mekkora qu4rva vagy. Nézd meg, mikor regisztrált, fogadok, hogy egy hete vagy annyi sem.

Nem kellene mindenkivel leállnod, mindenkit visszaigazolnod.

2023. jún. 4. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

"Vezeték neve sincs csak két kereszt név de mindkét keresztnév más."

Kérünk most egy perc néma csendet minden

Dávid,

Zoltán,

Lajos,

Jakab,

Imre,

Pál, stb vezetéknevű embernek, akik ismerkedni szeretnének.

2023. jún. 4. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Szóval a kérdező szerint Balázs Péter színművész kamu.

Értem.

😂😂😂

2023. jún. 4. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

"Vezeték neve sincs csak két kereszt név de mindkét keresztnév más"

Nem tudom, hogy a te újdonsült FB-ismerősöd valós-e, de nekem két olyan osztálytársam is volt anno, akiknek a vezetéknév + 2 keresztneve MINDHÁROM egy-egy férfi keresztnév volt. Egyik srác se volt kamu, egyikük padtársam is volt.

2023. jún. 4. 21:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem szabad minden jöttmentet visszaigazolni, különös tekintettel azokra, akiket nem is ismersz. Nem tudhatod, ki áll a profil mögött, azt pedig még annyira sem, hogy milyen szándékkal keresett meg téged. Tényleg veszélyes dolgok tudnak ezek lenni, főleg, ha sok adatod kint van FB-n.

Bevallom őszintén, nekem is az jutott erről először eszembe, hogy egy ismerősöd állt le veled szórakozni. Az utóbbi időben nem ez lenne az első eset, hogy arról hallok, hogy valakik így akarták megviccelni a rokont/ismerőst/havert.

Azóta jelentkezett?

2023. jún. 5. 11:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Azóta csak éjjel volt fenn egyszer azóta fenn sincs.
2023. jún. 5. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Biztos dolgozik.

Tűű-dűű!

2023. jún. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!