Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok akik járnak bulizni,...

Lányok akik járnak bulizni, mi volt a legdurvább bulis élményük?

Figyelt kérdés
Hol keltetek legfurcsább helyen buli után?

2023. máj. 28. 06:07
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Ezt inkább a szexuális kategóriába kellett volna:D
2023. máj. 28. 06:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer lehányt egy random csaj.

Magamra tudok vigyázni és nem vitt még haza senki ilyen helyről.

2023. máj. 28. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
2 hülye kan összeverekedett rajtam, és ez odáig fajult, hogy mindenki másnak is nekiestek véletlenül, és aztán ezért mások is bekapcsolódtak, és egy hatalmas tömegverekedés lett az egészből, a DJ pultot feldöntötték, az egész DJ cucc összetört, kampó lett a zenének, az egész klubban semmi mást nem lehetett hallani, csak a k*rvaanyázást meg a rombolás hangjait, tökjó volt. De hát faluhelyen na...hát na. 😃
2023. máj. 28. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer rajta felejtődtem az éjszakai buszon, ami már kiállt a forgalomból. Kiütöttem magam, elaludtam a buszon, a sofőr meg nem vette észre, vagy már töke kivolt és nem akart még egy részeg pitsával is foglalkozni.

Nem saját sztori, de egy barátnőm egyik reggel picsakészen kiment a reptérre. Nem értettük, hogyan, mert mi, többiek emlékszünk arra, hogy beraktuk a taxiba és reméltük a legjobbakat, majd pár óra múlva küldi be a fotót a csoportos chatbe, hogy most ébredt meg a reptéren :D Szerencsére Budapesten. Ő maga sem tudja, hogy hogyan, meg miért, de a keresési előzményei alapján Párizsba kívánkozott, aztán valahol a művelet közben elaludt egy székben.

2023. máj. 29. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Valahogy a céges laptopom bekerült az ágy alá, és nem emlékszem, hogyan... ugyanezen az estén elhagytam a kabátom - egy másik barátnőm hozta magával, én meg azt hittem, az nem az enyém, mert úgy emlékeztem, hogy kabátban mentem haza, aztán rá kellett jönnöm, hogy csak azt hittem, hogy van rajtam kabát, mert annyi pálinkát ittam, hogy felmelegített, és nem fáztam (november vége volt, elég hűvös idő).
aug. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!