Legdurvább verekedés aminek szemtanúja voltál?
Vasútállomáson régen egy elég nagydarab, bamba ember, és egy kis nő esete volt. A kis nő folyamatosan csesztette, provokálta az embert(jóval idősebb volt nála) sokan nézték őket.
Egyszer csak elborult a pali agya, és akkorát vert a nőre, hogy szabályosan megpördült a levegőben a tengelye körül.
Mentőt kellett hozzá hívni, nem is láttam, hogy utána megmozdult.
A 11.kerületben láttam, amikor egy pasi futott egy nő után ordítva. Aztán beérte és jól megcsapkodta meg megrángatta a hajánál fogva. Amikor elmentem mellettük akkor láttam, hogy a (nem akkor barnult) nő ellopta a csávó táskáját amiben benne volt mindene.
Azt hitte gyorsabb lesz, de nem jött össze. Még röhögtem is egy jót magamban.
Maid' 50 éve történt, középiskola első osztályában. Mint minden frissen alakult közösségben, itt is jószerivel az első dolgunk volt felállítani a rangsort. Volt egy (igen, 1, azaz egy darab!) túlsúlyos srác. Az a lassú, látszólag nemtörődöm fajta, akinek a seggén menet közben is meg lehetett volna stoppolni a gatyát. Egy nyüzüge osztálytárs őt pécézte ki magának. Folyamatosan ugratta, gúnyolta, még fel is pofozta néha, egészen addig, míg a fickó egyszer azt nem mondta, hogy elég. A vékony srác persze nem fogta az adást, ő meg akarta mutatni a csajoknak, hogy mekkora ász, és amúgy egy ujjal, ahogy a kisbabáknak szokták, megsimogatta a kövér állát, aztán kis pofonokkal folytatta. Na, a daginak egyszer csak bedurrant az agya, felkapta a csávót, és kb 3 m-ről úgy odabaszta a táblához, hogy még az is leszakadt a helyéről.
U.i.: A nyüzi 3 hétre kórházba került, de sohasem jött vissza az osztályunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!