Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak hogy tömegközlek...

Mit csináljak hogy tömegközlekedésen ne vonzzam a gyerekeseket?

Figyelt kérdés

Az induló állomáson szoktam felszállni ahol üres az egész busz.

Bármelyik helyet választom mindig mellém teszik be a kölyköket.

2023. máj. 24. 07:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Tesom gyerekei körbevesznek ezert is ban gyerekfóbiám már. Nem még hogy hiányozna!
2023. máj. 24. 08:37
 12/23 anonim ***** válasza:
5%
Saját gyerek.
2023. máj. 24. 08:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Mi van? Nem nem hiányzik gyerek pont hogy rühellem!
2023. máj. 24. 08:50
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

Amit a #8-ban írtál, mindenki így gondol magára akinek pesszimista életfelfogása van. Egyszerűen ezt látod és ez ragad meg benned. A miért mindig én életérzés. Én tömegközlekedésen észre se veszem ha leült mellém valaki ha olyanom van. Berakok valami podcastot és arra koncentrálok, vagy nyugtató zenét, és közben Istenre koncentrálok.

Zajos gyerekek akkor bosszantanak, ha nem hagynak békén. A buszon mellém ültetett gyereknél erről szó sincs.

Amúgy meg ha valaki melléd ülteti a gyerekét az azt jelenti, te voltál külsőre a legszimpatikusabb ember neki. Javaslom ne legyél ilyen látazólag jóindulatú és megbízható ember

2023. máj. 24. 09:17
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
Rajtam szerencsére látszik a gyűlölet, úgyhogy nem jellemző, de mikor mellém ültetnek egy neveletlent, én igenis rászólok. Nem a gyerekekkel van bajom, de azért moderáljuk már magunkat. Nyilván kellemetlen az is, ha hangos, de az kb oké. Múltkor velem szemben ült egy gyerek, felmászott cipővel az ülésre, utána leült és elkezdte rúgdosni a lábam. Szóltam neki, hogy ezt legyél szíves most azonnal befejezni. Nyelte a könnyeit, de leszarom. Az anyja meg dísznek volt mellette.
2023. máj. 24. 11:17
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem akarsz allni, ez van, gyerek ul melletted, igy utazol eleted vegeig.
2023. máj. 24. 14:47
 17/23 A kérdező kommentje:
Mások mellé nem ülnek szóval megoldható.
2023. máj. 24. 16:11
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Valójában nem így van, annyiszor ül melléd gyerek, ahányszor bárki más mellé.
2023. máj. 24. 22:56
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem ülnének mindig mellém
2023. máj. 25. 05:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ülj máshová. Magukban érteni fogják, hogy számodra nem kívánatos a társaságuk.
2023. máj. 25. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!