Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valaki nyíregyházi és...

Ha valaki nyíregyházi és homoszexuális hogyan juthat el pridera?

Figyelt kérdés

Elmeleti kerdes

Mert nagyon messze van pesttől

Érdemes e csak ezért felutazni budapestre?

Nyilvan egybe lehet kötni kirandulassal meg altalaban hetvegen van

De videkieknek nyilvan csinaltak prideot Pécsen de az még távolabb van...

Most ez a kerdes leginkabb videki melegekhez szól

Ti elmennétek ha sok utazas? Egybe kötnétek kirándulással? Ha ndm megyek el nem is vagyok igazán meleg? Én azt olvastam hogy aki nem megy el az hozzájárul a melegek jelenlegi rossz helyzetéhez

De ne érezzek mar bűntudatot ha nem vonatozom fel pestre...

2023. máj. 22. 09:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%
Én budapesti melegként sem nagyon szoktam kimenni, szóval egyáltalán ne érezd magad rosszul, ha nem jutsz el. Amúgy meg, javaslom a vonatot, az Oszkárt, vagy a távolsági buszokat, ha meg maradni szeretnél este bulizni, a booking.com-ot vagy az AirBNB-t. Pest egy 2 milliós város, csak találsz magadnak szállást.
2023. máj. 23. 10:51
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ha ndm megyek el nem is vagyok igazán meleg? Én azt olvastam hogy aki nem megy el az hozzájárul a melegek jelenlegi rossz helyzetéhez"

Ez vmi troll kérdés. Ilyen hülyeséget sehol sem olvastam. A Pride nem tüntetés, hanem ünneplés. Tehát nem az a célja, hogy a melegek helyzetén változtasson, hanem hogy megünnepelje, hogy a melegek elfogadása megnőtt.

2023. máj. 25. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!