Ha valaki nyíregyházi és homoszexuális hogyan juthat el pridera?
Elmeleti kerdes
Mert nagyon messze van pesttől
Érdemes e csak ezért felutazni budapestre?
Nyilvan egybe lehet kötni kirandulassal meg altalaban hetvegen van
De videkieknek nyilvan csinaltak prideot Pécsen de az még távolabb van...
Most ez a kerdes leginkabb videki melegekhez szól
Ti elmennétek ha sok utazas? Egybe kötnétek kirándulással? Ha ndm megyek el nem is vagyok igazán meleg? Én azt olvastam hogy aki nem megy el az hozzájárul a melegek jelenlegi rossz helyzetéhez
De ne érezzek mar bűntudatot ha nem vonatozom fel pestre...
Utazik, mondjuk.
"De ne érezzek mar bűntudatot ha nem vonatozom fel pestre..." Nem tegyél már úgy mintha kötelező lenne menni.
Nagyon manipulálható vagy. Sajnállak.
"Azt olvastam, hogy..." Oh, banyek. :) Írjál mást, aztán mások meg mást olvasnak :D
Messze?? 😅😅
Szóval rákerestem, 07.15 a dátum:
[link] rengeteg vonat indul aznap, átszállás nélkül is. A legjobb talán az alábbi:
Várható indulási idő:
05:34
Várható érkezési idő:
08:37
03:03 menetidő
Budapest-Nyugati
Mindezt 3.399 forintért, mínusz az online jegy kedvezménye (asszem 15%). Vissza 20:23-kor indul az utolsó, ugyanilyen járat.
Egész nap folyamán vannak hasonló ajánlatok. Van vonat, ami a keletibe megy, annak 03:19 menetidőt ír.
Aztán busz:
Menetrendek.hu oldalon lehetne megnézni, de nálam most nem elérhető. Google is viszonylag hiteles adatokat tud közölni, de a friss az mindig a menetrendek, a volán oda írja ki a nyavajáit. Valószínűleg nem lenne versenyképes a vonattal szemben, de egy meglesést ér ez is.
Telekocsi pl oszkár, vagy saját autóval: 2:10 órába telik az út google szerint. Egy film hossza!! EZ IS SOK MÉG MINDIG??? A városban a parkolás INGYENES. Hétvégén szinte mindenhol. Nyárról lévén szó, rengetegen elmennek hűsölni, nyaralni, így a pride-osoknak lesz parkolóhely valószínűleg. Annyi kivétellel, hogy a VI. ker szigorú lakossági parkolást vezetett be, azaz a jelölt helyekre nem állhatnak, csak helyi parkolási engedéllyel rendelkezők. Érdemes utánanézni, ha ilyen tervek vannak, nem tudom hogy milyen időszakokra vonatkozik ez.
--------
„Én azt olvastam hogy aki nem megy el az hozzájárul a melegek jelenlegi rossz helyzetéhez”
A melegek jelenlegi rossz helyzetéhez az a párszáz idóta járul hozzá, akik valahol az első sorokban, direkt megbotránkoztató és ízléstelen módon vonagolva mutogatja magát. Az emberek jelenleg velük azonosítják a szexuális kisebbségeket, MINDET. A felvonulás célja lehetne végre az, hogy a normális többség kitaszítja magából ezeket az aberráltakat. Ha az emberek azt látnák, hogy a szexuális kisebbségek tagjai is hézköznapi emberek, akkor nem lenne gond.
Ilyen nyilván nem lesz 😃 Szóval na, nem aggódok... lesz mit mutogatnia az origónak, lesz min megbotránkoznia a fideszes nagykeresztyéneknek 🙃
"A melegek jelenlegi rossz helyzetéhez az a párszáz idóta járul hozzá, akik valahol az első sorokban, direkt megbotránkoztató és ízléstelen módon vonagolva mutogatja magát." A melegek szar helyzetéhez az időtök járulnak hozzá, kik az országot vezetik, meg a söpredék akik hatalmon tartják őket. Pont.
Minden "vonagló" melegre jut száz hetero aki ugyanezt csinálja, csak azon nem vinnyog senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!