Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnám mélyíteni a...

Hogyan tudnám mélyíteni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Már 3 hónapja ismerkedek vkivel, de ilyen heti egyszer/másfél hetente talizunk csak. Eleinte olyan sok jó, mély beszélgetésünk volt, de igazából laza kapcsolat alakult ki, hiszen tudtam h ö is randizik másokkal és én se zárkózom el ettöl. Viszont eleinte nagyon hevesek voltak az érzelmeim amiket probaltam kontrollalni, mert ereztem h vele nem lenne egy idealis kapcsolat szamomra, de attol meg szeretek vele idot tolteni, es kielvezem amig jol tudjuk erezni magunkat. Es kb magamba remenykedtem h muljon el ez az odaig vagyok erte ezres h enis felvallrol vegyem ot. es ez vmiert tul jol sikerult, mert egy par nappal ra valoban nem voltam mar ennyire raaplva h egesz nap ra gondoljak meg ilyesmi. Es ezzel egyutt meg igy mintha mar nem is eroltetnem meg magam a talikon, meg nem probalok annyira a kedvebe jarni, nem probalok nagyon tobb idot tolteni vele, hanem pl ma is reggel el kellett jonnom koran. Es igy olyan mintha tenyleg igy elhataroztam volna h najo ebbol nem szeretnek serulest, es az agyam tulsagosan is jol ved meg. Viszont igy meg eleg zavaros ez a “kapcsolat”. Ah tudom eleg furan fogalmaztam, de remelem mas is tapasztalt mar ilyesmit, vagy ha nem teljesen ertheto megprobalom majd jobban megfogalmazni. Ti hogyan melyitenetek ezt a kapcsolatot?

#szerelem #kapcsolat #mély beszélgetések
2023. máj. 20. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
En hagynam tortenni, nem gorcsosen taktikaznek.
2023. máj. 20. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Az önmagaddal való kapcsolatodat mélyítsd először.

Mert nincs. Különben nem kellene idegenek segítsége.

2023. máj. 20. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

De te őt már kiválasztottad, vagy még mindig nyitott vagy arra, hogy találkozgatsz és ismekedsz másokkal? Mert nem mindegy.

Ha már kiválasztottad, és érzéseid vannak iránta, akkor az a legtisztább, ha elmondod neki, hogy megkedvelted, és szeretnéd, ha sűrűbben találkoznátok, és szorosabb kapcsolatot alakítanátok ki, ha ő is így gondolja. Maximum azt mondja, hogy nem, bár nem hiszem, hiszen ha nem lennél neki szimpatikus, már rég lezárta volna a dolgot.

Attól meg nem feltétlenül kell óvni magad, hogy sérülj. Valamilyen szinten mindannyian sérülünk az életben, a kérdés az, hogy mihez kezdesz a sebeddel, hagyod begyógyulni és mész tovább, vagy életed végéig kezelgeted és nyalogatod. Tapasztalatból tudom, hogy vannak olyan durva sebek, amik után azt hiszi az ember, hogy az sosem fog már begyógyulni, abból lehetetlen felállni, de ez nem igaz. Nem kell félteni magadat. A sérülés az élet része szerintem.

Mit gondolsz, melyik a jobb választás, ha mondjuk szeretsz futni, edzesz egy félmaratonra, kificamítod a bokádat az egyik futás alkalmával, és soha többé nem futsz, nem sétálsz, hanem otthon ülsz és kerülöd, hogy a lábadra állj, és nem sportolsz soha többé, vagy, ha megvárod, amíg gyógyul annyit a ficam, hogy újra rá tudj állni, elkezdesz bicegve sétálni lassan, majd később futni, majd mondjuk két évvel később újra megpróbálod a félmaratont?

2023. máj. 20. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, főleg #3-ét. Mindenki válaszában van igazság. Amúgy aludtam rá egyet, és most sokkal tisztábban látom a dolgokat. Köszönöm😊 Tegnap meditáltam az is sokat segített
2023. máj. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!