Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diák munkán, 20 évvel idősebb...

Diák munkán, 20 évvel idősebb emberrel hogy lehet "összehaverkodni"? (a kapcsolatunk egészségesebb legyen)

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Lehet, hogy úgy értékeled majd esetleg, hogy nem a kérdésre válaszolok, de akkor is leírom, max te lepontozol, a többség meg majd felpontoz: a munkahelyre DOLGOZNI, és semmiképpen sem elsősorban - ahogy te fogalmazol - haverkodni jár az ember.

Fiatalon, - huszonpáréves frissdiplomásként - megpróbáltam ezt a munkahelyen haverkodós dolgot, mindenhol visszaütött, kirúgtak, elküldtek.

Aztán - saját káromon - rájöttem, hogy pengeélesen külön kell választani a dolgokat. Azóta ez a gond már nem "gond".

2023. febr. 13. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 az rendben van és teljesen egyet értek, de kérdésemet arra irányítottam, hogy a hangsúlyozás, tegezés-magázódás, segitség kérés paramétereire. (Első munkám)
2023. febr. 13. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
hangsúlyozás alatt nem tudom mit értesz, tegeződést természetesen az idősebb munkatársad fogja kezdeményezni, ha akarja, segítség kérés(?)... ha valami problémád van, gondolom udvariasan megkéred hogy mutassa meg.
2023. febr. 13. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Természetesen sok esetben futhatsz bele kezelhetetlen személyiségű emberekbe, de ez nem feltétlenül korosztály-függő jelenség!

Az egyik járható út, hogy bármiről is beszéltek, "előre engeded" a kommunikációs partneredet, - hagyod, hogy kifejtse a témakörben a véleményét, - aztán előállsz azzal, hogy te miként kezeled vagy oldod meg ugyanazt.

2023. febr. 14. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!