Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha benne akarsz lenni a...

Ha benne akarsz lenni a mindennapokban nem árt az, hogyha tik tokozol, instázol és a többi nem?

Figyelt kérdés
Mert nekem úgy alakult, hogy régen nem foglalkoztam ezekkel el is zárkóztam tőlük, aztán mostanában szeretnék, mert látom, hogy mindenki csak kb ezzel foglalkozik, viszont most pedig már nincs olyan sok ismerősöm, hogy ezzel tudjak mit kezdeni, arra gondoltam, hogy nyáron, amikor kimegyek Amerikába valaki kapható lesz erre és vissza kerülhetek a körforgásba, mit gondoltok erről?

2023. máj. 4. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ennyire komolyan venni azért ezeket...
2023. máj. 4. 23:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem értem, hogy miért kell ismerős ahhoz, hogy instagrammot és tiktokot használt. A követett oldalaim döntő többsége nem az ismerősöm/barátom. Sőt, igazából pont az ismerőseim dolgait tojom le leginkább, azt csak "illemből" nézem.

Másrészt meg szerintem a többség nem foglalkozik ezekkel komolyan. Ezek csak az idő elütésére vannak, amíg várod a buszt vagy sorban állsz a kasszához a boltban.

2023. máj. 4. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha van időm rá meg kedvem én is használom..nincs ebben semmi. Vannak páran akik k..ára túlzásba viszik, és szerintem amúgy ez a tik tok egy fos, mert minden hülye sztár lesz rajta..de vannak jó dolgok is benne. Ne kattogj ennyire rá.
2023. máj. 5. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Ez teljesen társaság függő. Nem igazán gondolnám, hogy pl egy szívsebésznek ez jelentené azt, hogy ő "benne van a mindennapokban". Nagyon elvont példa, de érted mire szeretnék célozni.

Mit értesz az alatt, hogy nincs sok ismerősöd? Ha neked ezek nem fontosak és ismerőseid sincsenek akik miatt esetleg foglalkoznál ezekkel, akkor miért nem hagyod az egészet? Csináld azt amit élvezel és barátkozz olyan személyekkel akiket szintén hasonló dolgok érdekelnek.

2023. máj. 5. 00:31
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Ezek nem városok, hanem fos weboldalak.

Nincs hova bekerülni. Nem nehéz belerülni, hanem szippantanak, mert ezek üresek.

A mindennapokba? De el vagy tévedve, ifjú barátom!

2023. máj. 5. 04:21
 6/8 anonim ***** válasza:
...és ha nyaralni akarsz, gondolom, csak felugrasz egy hétre a "frisslevegoesnapfenyatengerparton.com" weboldalra...
2023. máj. 5. 07:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tobbet art, csak szolok…
2023. máj. 5. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezeken keresztül egy fikarcnyival sem kerülsz közelebb ahhoz, hogy "benne legyél a mindennapokban". Ezek arra jók, hogyha valahol várakozol, vagy tömegközlekedsz, akkor az időt a semmibe révedés helyett ezzel töltsd, de ennél ezek nem tudnak többet.
2023. máj. 10. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!