A mai mindennapok, mennyire része egy atomháborúról való beszélgetés?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 15:49
A kérdező szavazást indított:
sokszor előjön
néha
nem hallani
24 szavazat
2/8 anonim válasza:
Sajnos a világ sorsa ismételten egyetlen őrült kezében van és mint tudjuk, már nem először.
3/8 anonim válasza:
Ha az atomháború nem is, de maga a háború mint téma sajnos részévé vált. Igaz, nekem van is a környezetemben ukrajnai származású ember, így természetes, hogy gyakran szóba kerül a dolog.
4/8 anonim válasza:
Én azt látom, hogy jobban, mint kellene.
Nyilván, van az a társaság akivel meg lehet beszélni. De amikor bejövök a munkahelyemre és másról sem szól a dolog, csak az egész napos háborús "azt hallottam hogy" történetekről az fárasztó.
Alapból nem a munka hősei típusokkal dolgozom, de amikor az egész napos semmittevés és sopánkodás közben kijelenti, hogy felesleges elkezdeni egyáltalán bármi munkát ebben a bizonytalan helyzetben az nem hat építően senkire aki meg éppen dolgozna.
5/8 Senior Séf válasza:
Legkevésbé egy atomháborútól kell tartani. Az atom nem válogat, visz mindent. Azt is, aki beveti.
6/8 anonim válasza:
Felesleges, mert NEM lesz atomháború, ugyanis Putyin nem hülye. Annyira legalábbis. :D
7/8 anonim válasza:
Legalábbis azt reméljük.
Persze a remény hal meg utoljára...
8/8 anonim válasza:
Semennyire. Még senkitől sem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!