Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok vele beszélgetni?

Miért nem tudok vele beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekes szituációban találtam magam. Van egy ismerősöm, aki nagyon szimpatikus nekem, tényleg szinte semmi rosszat nem tudok rá mondani, viszont, ha beszélgetésre kerül a sor, akkor egyszerűen nem tudok vele normálisan beszélgetni. Ő nyitott és kedves, viszont annyira nem tudok mit reagálni a mondandójára, rosszul fejezem ki magam a közelében, nem tudom a beszélgetést tovább gördíteni. Mással nem tapasztaltam még ilyet és nem találom a probléma forrását. Mi lehet a gond?

2023. ápr. 2. 16:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ahogy visszaemlékszek, ő teljesen normális volt.
2023. ápr. 2. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy nem egy nagyon közösségi ember; de valamennyire nyitott; mert gondolja, hogy ezt elvárják tőle a munkahelyén v nemtom, suliban, ahol van; vagy ő is szeretne kapcsolódni emberekkel, de jobban nem mer másokat közelengedni magához. A szívéhez , a lelkéhez, tart egy-és fél lépésnyi távolságot.
2023. ápr. 2. 21:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!