Miért nem tudok vele beszélgetni?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekes szituációban találtam magam. Van egy ismerősöm, aki nagyon szimpatikus nekem, tényleg szinte semmi rosszat nem tudok rá mondani, viszont, ha beszélgetésre kerül a sor, akkor egyszerűen nem tudok vele normálisan beszélgetni. Ő nyitott és kedves, viszont annyira nem tudok mit reagálni a mondandójára, rosszul fejezem ki magam a közelében, nem tudom a beszélgetést tovább gördíteni. Mással nem tapasztaltam még ilyet és nem találom a probléma forrását. Mi lehet a gond?2023. ápr. 2. 16:45
1/12 anonim válasza:
Mert nem is akarsz vele beszélgetni semmiről, nem illetek össze
2/12 A kérdező kommentje:
Szerinted, ha nem akarnék vele beszélgetni, akkor meg akarnám fejteni, hogy miért nem tudok?
2023. ápr. 2. 17:00
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy zavarban vagy és meg akarsz felelni. Azért nem minden jó kapcsolat kezdődik egyből gördülékeny beszélgetésekkel. :D
4/12 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Az okozza számomra a legnagyobb kérdőjelet, hogy általában, ha valaki nyitottan és kedvesen fordul az irányomba, akkor az egyfajta biztonságot jelent nekem is, hogy én is efféleképpen tegyek. Az ő esetében viszont ez nem megy annyira gördülékenyen, mint eddig mások esetében. Úgy látszik a kivétel erősíti a szabályt. :)
2023. ápr. 2. 17:04
5/12 anonim válasza:
Nem vagy szerelmes belé? Ha nem, akkor meg kisebbségi érzésed van mellette, okosabbnak tartod magadnál.
6/12 A kérdező kommentje:
Szerelmes nem vagyok, tetszeni tetszik, de ez az a kategória, amikor pusztán megállapítom, hogy milyen jól össze van rakva kívül is és belül is.
2023. ápr. 2. 17:13
7/12 anonim válasza:
Azért lehet, hogy ez már szerelem, csak mondjuk foglalt, és ezért nincs realitása.
8/12 anonim válasza:
Nem vagytok egy szinten műveltségben és tapasztalatokban.
9/12 A kérdező kommentje:
Rosszul fejeztem ki magam. A tetszést úgy értem, hogy amikor kapásból megismersz valakit felszínesen, akkor kategorizálod. Egy biztos, hogy semmilyen szándékkal nem vagyok irányába, pusztán ha arra kerül a sor, akkor egy jót beszélgetnék vele.
2023. ápr. 2. 17:30
10/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak zárkózott, és ezért 1-1 mondatot mond, ami válasz a kérdésedre, de tovább pl nem meséli a sztorit, ő se faggatózik, nem kérdez(ősködik) vissza; nem tudja mit kérdezhet tőled amin nem akadsz ki, ő mit mondhat, amin te nem akadsz ki, ezért csak tőmondatokban válaszol, félénk, sokat bántották sokat sérült akár, vagy sokmindenkit látott akit mások bántottak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!