Más is tapasztalt már hasonlót?
Szerinetem ez elsősorban személyiség, és nem magasság függő. Az elöző főnököm viszonylag alacsony volt, viszont annyira dominánsan viselkedett hogy senki sem éreztette vele a dolgot.
A dominánsot nem úgy értem hogy agresszív volt, csak szimplán sugárzott belőle a magabiztosság, és a higgadtság.
Volt egy nagyon alacsony srac kollegam, en 170 vagyok, o alacsonyabb volt nalam. Neha poenkodtak vele a tobbiek, de altalaban o is nevetett a dolgon, es mindig voltak csajai, volt amikor cegen belul jarkalt valakivel, volt amikor valami buliban szedett ossze valakit.
Az alacsonysagat leszamitva minden mas jo volt, magabiztos volt (legalabbis ilyen ertelemben, mert a melo kozben lehetett siman csicskaztatni szegenyt xD De fiatal srac volt, valszeg elso, masodik munkahelye lehetett max), jo volt a humorerzeke, normalisan nezett ki, oltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!