Hogy néz kis ténylegesen egy nudista strand?
Egyáltalán fogalmam sincs, hogy milyen lehet azon kívűl, hogy mindenki meztelen és strandolnak.
Milyenek az ott dolgozók vagy ez hogy néz ki? Mi megengedett mi nem? Nyílván hasonló szabályzat van ott is, mint egy normál strandon. Kíváncsi vagyok, mert mozgat a téma. Valaki betudna vezetni ebbe az egészbe?
Hali ! Nem tudom, voltál-e azóta a nudin ?
Ha nem voltál, nyugodtan menjél el és próbáld ki ! Semmi különös nem fog történni ! Senki nem teszi szóvá, mint ahogy Te sem másnak, hogy milyen a tested, vagy mekkora a farkad .
Én már elég sokat voltam, soha olyan még nem volt, hogy valakit kitiltottak, mert esetleg volt egy kis erekciója. Bemész a vízbe,vagy hasra fordulsz, ha nagyon látványos a dolog.
Lényeg, hogy mindenki szeme láttára ne kezdj el masztizni.
Egyébként pont tavaly láttam, hogy 3 17-18 év körüli srác fürdött együtt 2 hasonló korú lánnyal. Birkoztak a vízben, dobálták egymást, egymás nyakába ültek, stb. Bizony állt ott a fiúknak néha a dákó !
Senki nem szólt semmit, mosolyogtunk egyet ! Fiatalok, szépek, egészségesek. Valahol természetes. vigyáztak ők amennyire tudtak, a vízben maradni.
Nekem pl. kimondottan tetszett, hogy olyan felszabadultak voltak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!