Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy néz kis ténylegesen egy...

Hogy néz kis ténylegesen egy nudista strand?

Figyelt kérdés

Egyáltalán fogalmam sincs, hogy milyen lehet azon kívűl, hogy mindenki meztelen és strandolnak.

Milyenek az ott dolgozók vagy ez hogy néz ki? Mi megengedett mi nem? Nyílván hasonló szabályzat van ott is, mint egy normál strandon. Kíváncsi vagyok, mert mozgat a téma. Valaki betudna vezetni ebbe az egészbe?

2023. márc. 26. 16:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sem nagyon lesz olyan helyzet hogy felálljon, tekintve, hogy mondjuk ugy nem a 20-40 közötti ott a fő korcsoport.
2023. márc. 27. 00:52
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal biztonságosabb és tisztább. Kevesebb az igénytelen ember, viszont senki sem azzal foglalkozik, hogy másik milyen, mert elfogadjuk egymást olyannak, amilyen. És rettentően felszabídító érzés tud lenni, arról nem is beszélve, hogy sokkal kényelmesebb, mert nem kell szenvedni a vizes fürdőruhával. Viszont a szex tilos, azt mindenki intézze el otthon.
2023. márc. 27. 09:51
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
#16: NEM!!! Te hazudsz! A nudista strandról ugyanis rövid úton teszik ki az olyanokat, akkiel szerinted tele van. Gyanítom, hogy te vagy a perverz és mivel kitiltottak, most irigységből bosszút álssz, különben honnan tudnád ilyen "jól".
2023. márc. 27. 09:56
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
#16 biztos van olyan, aki csak azért jár ilyen helyre, hogy megnézzen másokat, vagy azért, hogy mások megnézzék. Mint ahogy a fürdőruhás (takargatós) strandon is bárki megnézheti a bikinis csajokat, vagy felvehet egy alig valamit takaró tangát, ha szereti mutogatni magát. És akkor mi van? Összedől ettől a világ? Hogy kinek mi a motivációja, az ki sem derül, már amennyiben tud viselkedni. Vagyis olyasvalamiért aggódsz, ami csak mások fejében létezik, tehát egyrészt nincs hatással rád, másrészt nem is lehetsz biztos benne. Akkor meg mit zavar? Strandoláshoz bármilyen fürdőruha szükségtelen; a strandon nem a meztelenséget kell megmagyarázni, hanem a ruhaviselést.
2023. márc. 27. 10:14
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Hali ! Nem tudom, voltál-e azóta a nudin ?

Ha nem voltál, nyugodtan menjél el és próbáld ki ! Semmi különös nem fog történni ! Senki nem teszi szóvá, mint ahogy Te sem másnak, hogy milyen a tested, vagy mekkora a farkad .

Én már elég sokat voltam, soha olyan még nem volt, hogy valakit kitiltottak, mert esetleg volt egy kis erekciója. Bemész a vízbe,vagy hasra fordulsz, ha nagyon látványos a dolog.

Lényeg, hogy mindenki szeme láttára ne kezdj el masztizni.

Egyébként pont tavaly láttam, hogy 3 17-18 év körüli srác fürdött együtt 2 hasonló korú lánnyal. Birkoztak a vízben, dobálták egymást, egymás nyakába ültek, stb. Bizony állt ott a fiúknak néha a dákó !

Senki nem szólt semmit, mosolyogtunk egyet ! Fiatalok, szépek, egészségesek. Valahol természetes. vigyáztak ők amennyire tudtak, a vízben maradni.

Nekem pl. kimondottan tetszett, hogy olyan felszabadultak voltak !

2023. jún. 2. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!