Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy néz kis ténylegesen egy...

Hogy néz kis ténylegesen egy nudista strand?

Figyelt kérdés

Egyáltalán fogalmam sincs, hogy milyen lehet azon kívűl, hogy mindenki meztelen és strandolnak.

Milyenek az ott dolgozók vagy ez hogy néz ki? Mi megengedett mi nem? Nyílván hasonló szabályzat van ott is, mint egy normál strandon. Kíváncsi vagyok, mert mozgat a téma. Valaki betudna vezetni ebbe az egészbe?

2023. márc. 26. 16:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy lehetetlen!!!
2023. márc. 26. 17:08
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Miért kuldenének ki? Nyilván ha feláll, akkor te sem fogsz ott büszkén járkálni lobálva magad elott a lompost. Ha azért mennél nudista strandra, hogy meztelen nőket nézz, tedd meg, de lehetőleg maradj ülve közben. Egyébként ha minden kötél szakad, ki is verheted a strandra menetel előtt. Ez hülyeség hogy kezdőként ne mehetnél nudista strandra, de ha mondjuk régen voltál nővel, akkor érdemes előtte "óvintézkedéseket" tenni.
2023. márc. 26. 17:14
 13/25 A kérdező kommentje:
Akkor mi a megoldás? Vagy miket ajánlasz? Mire figyeljen az ember?
2023. márc. 26. 17:14
 14/25 anonim ***** válasza:
97%

Természetesen nem fognak kiküldeni merevedés miatt. Nem járnak körbe tízpercenként ellenőrizni, hogy véletlenül nem áll-e valakinek. :D

De lehetőleg ne lássák mások.

Ha a vízben vagy, ne menj ki addig, amíg nem lankad le.

Ha kint vagy, takard el törölközővel vagy feküdj a hasadra.

2023. márc. 26. 17:20
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Hát mit szeretnél konkrétan? Jó nőket nézegetni? Belőlük amúgy nem látsz túlzottan sokat. A megoldás, attól függően hova akarsz menni? Belföld, külföld? Ha belföld, Délegyházát nem ajánlom, Velencei tónál viszonylag kevés "farokállito" élményben lenne részed. Marad Balatonberény, ott viszont még nem jártam. Feltételezem, egyedül mennél. Az sem feltétlenül előnyös, mert amúgy homár, egyedül állóférfiak kedvelt terepe a nudista strand, és simán rád mozdulhatnak.(persze ha ez nem zavarna, nem szóltam...) Magányos nőket általában ritkán látsz ilyen helyeken.
2023. márc. 26. 17:23
 16/25 anonim ***** válasza:
19%

Nem kell ezt túlmisztifikálni.

A lényeg, hogy a nudista strand az egyetlen olyan hely, ahol legálisan együtt lehetnek a magamutogató exhibicionisták és az őket kukkoló perverzek.

Aki mást állít az hazudik.

2023. márc. 26. 17:32
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát kaptam rendesen vegyes kommenteket. Azért köszönöm az összeset :D lehet elmegyek inkább és megtapasztalom saját magam. Hozzáteszem mégegyszer nem nőket bámulni vagy felszedni őket mennék. Csak kíváncsi vagyok milyen ez az egész naturalista dolog.
2023. márc. 26. 17:41
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
Naturista, nem naturalista. Az mást jelent. Látod, ennyire vagy képben. Nyilvánvaló, hogy csak nézelődni akartál volna, de sajnos egy ilyen strand nem az a hely.
2023. márc. 26. 19:29
 19/25 A kérdező kommentje:
Jó hát tényleg rábízom az emberekre, hogy mit hisznek. Igen eltévesztettem.
2023. márc. 26. 19:34
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A nudista strand mindenben ugyan olyan mint egy sima strand, egyetlen dolgot kivéve, hogy a fürdőzők meztelenül vannak. Az ott dolgozók nyilván ruhában, nem tudom hogy ők is amúgy nudista strandra járnak szabadidejükben vagy sem, de nyilván tisztában vannak azzal hogy mi vár rájuk.

Merevedésed nem hinném hogy lesz, egészen más belegondolni hogy pucéran vagy más pucér emberek között mint ténylegesen megélni. Haesetlegnetalántán mégis megtörténne ilyen baleset, akkor vagy hasra fekszik az ember vagy a vízben marad amíg el nem múlik. Álló farokkal flangálni kifejezetten tilos, már csak azért is mert kisgyerekek is vannak az ilyen helyeken, és tanácsosabb rájuk/a szüleikre bízni hogy mikor ismerkedjenek meg alaposabban a férfi nemi jegyek működésével.

2023. márc. 26. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!