Ha pl. keleti környékén balhés c.k belém kötnek, és nem lehet eldönteni hogy ténylegesen ki akarnak rabolni vagy csak a balhét keresik, és kés is van náluk, vajon hogy reagálnának ha énis meglobogtatom a saját késem, hogy nem csak nekik van?
2 masodperc alatt valahogy odagyulne meg 50 masik. Ne kerdezd hogy, de ha balhe van, ezek osszetartanak es 1000 kilometerrol megerzik.
Eselyed se lenne.
majd azt fogják a bordád közé bökni....
egy pillanat alatt elveszik tőled.
Nagy ikeasztayorral kozlekedj.
Viselj mackonadragot sportcipovel bomberdzsekivel. Rovid haj.
Olcso feltunesmentes cuccaid legyenek .
Ha latszik,h csoro vagy hasonloan igenytelen mackonadragos,akkor nem kotnek beled szerintem.
Mina pontos szitu? Megkerdezte hany ora van? Vagy ,h veszel-e parfumot?
Mit mondott pontosan?
Ezek nem belekotesek. Beszologatnak es ha tudsz poent mondani meg rohogni,akkor az sima ugy es mennek tovabb. Ok nem balhenak szanjak a beszolast. Egyszeruen ,ami a sziven az a szajan emberek. A humort is ertik es birjak a vagany szokimondast,a poenokat.
Az a gaz,h latjak,h be vagy szrva toluk.
Ismerem Keletit,szoktam éjjel arra hazamenni.Soha semmi fenyegető személy nem volt a közelembe se,pedig egyedül szoktam lenni.Magas vagyok ,sportos de nem testépítő vagy stb.
Sztem csak látszik hogy "gyenge"-"sebezhető" vagy,és egyből beléd állnak.Na ezt nem szabad sejtetned sem.
Taktikailag ertelmetlen döntés bemutatni a fegyveredet a támadónak, mert így fel tud keszülni belőled.
A kést plekniből kell használni ha már elkerülhetetlen a használata.
De ha megnezel amcsi börtönös késeléseket, akkor ott van hogy áll nagy nyugodtan a pali, akar még a kezét is felteszi mikor fenyegetik, aztán amikor a másik kicsit megnyugszik a győzelme biztos tudatában a vedekező villám gyorsan már meg is szúrta 8-10x a rejtegett pengéjével.
Persze ehhez nem árt tudni az önvédelem alap lényegét, ami a támadás.
Nem sodródsz az árral, nem hagyod eszkalálódni a konfliktust mert ezzel folyamatosan felbátorítod a támadót.
Hanem te iranyítod a helyzet.
Ha a támadó beér ütő fogó szúró tavolsagba, akkor elkerülhetetlen a konfliktus és nincs idő várni tovább, át kell venni a kezdeményezést.
Ez az önvedelem.
-Adjal cigit!
-Bocs,nem cigizek.
Keseles: a vastag marhabor dzseki pl a motoros az keselesallo!!
Vagy telen a vastag bo pufikabatoktol nem tud megszurni.
A marhabor nadrag is keselesallo.
Nezd at az utoer es veroerek helyet. A csuklo belso oldalan van,a comb belso oldalan,a kar hajlat belso oldalan,nyakon. Ezeket a helyeket takard,ha felsz ettol.
Mi van ha bedugod a fuled fulhallgatoval es mesz tovabb,mer nem hallod?? Ez a legjobb.
Hatarozottan gyorsan nagy energiaval menj mogorva pofaval.
Te valszeg hatarozatlanul lassan setslgatsz mosolyogva. Mindig az ilyet allitjak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!