Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csinálja azt hogy egy...

Miért csinálja azt hogy egy ideig keres aztán pár napig semmi ?

Figyelt kérdés

Én 22 ő 33, régóta írkálunk már de sosem találkoztunk.

Amikor találkozhattunk volna akkor azt mondtam hogy nem, mivel folyamatosan ez ment h beszélgetünk aztán semmi.

Ha beszélünk jól el vagyunk, megértjük egymást, nagyon sokmindenben hasonlítunk.

Most egy ideig minden nap beszéltünk keresett észrevettem rajta hogy tényleg érdeklem. Aztán elkezdett megint egyre lassabban válaszolni én meg meguntam letiltottam mindenhol, úgy voltam vele hogy ha tényleg erdeklem megtalalja a módját h beszéljen velem. Eddig semmi😂😂

Bevallom kicsit idegesít is hogy nem ír mert egyébként hagytam neki kiskapukat😂

Szerintetek fog keresni ?

Amúgy külföldön van jelenleg minden nap dolgozik elvileg, lehet van akivel beszélget ezért kezdett el hanyagolni megint?

Elég manipulálós, észreveszem mert volt már ilyenben részem, és én sem vagyok szent ilyen téren..

Eléggé ilyen vérszívó típus.

2023. márc. 26. 12:18
 1/9 A kérdező kommentje:
22/L
2023. márc. 26. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem er ra, vagy megunja. Lenyegeben egy ismeretlen ember masik orszagban. Ne vedd tul komolyan..
2023. márc. 26. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Akinek kicsit is van esze, nem fog egy tiltás után rohangálni utánad. Lehet nem játszmázni kéne 22 évesként, mint egy kisgyerek, hanem pl. az "amikor találkozhattunk volna akkor azt mondtam hogy nem" helyzetnél igent mondani.

Ostoba vagy és játszadozgatsz, bevallottan manipuláló ember. Más is ismerheti a szánalmas trükkjeidet, hiába nézel mindenkit hülyének.

2023. márc. 26. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Egyértelműen többekkel csinálja ugyanezt. Aki válaszol, abból merít energiát. De mindig van egy fő forrás, akitől reméli, hogy kellőképp tudja manipulálni ahhoz, hogy állandó forrássá válhasson - amíg majd lecseréli egy másik fő forrásra.

Olvasgass a nárcisztikus kapcsolatok dinamikájáról. A hallgatás tipikus passzív-agresszív büntetés tőlük. Vigyázz magadra! Jól tetted, hogy tiltottad, felejtsd el, mielőtt komolyabb kötődést alakít ki.

2023. márc. 26. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

"Most egy ideig minden nap beszéltünk keresett észrevettem rajta hogy tényleg érdeklem. Aztán elkezdett megint egyre lassabban válaszolni én meg meguntam letiltottam mindenhol, úgy voltam vele hogy ha tényleg erdeklem megtalalja a módját h beszéljen velem. Eddig semmi😂😂

Bevallom kicsit idegesít is hogy nem ír mert egyébként hagytam neki kiskapukat😂"

Na az ilyen játszmázástól hányni tudnék. Ha valaki engem letilt (bár ilyen még nem volt, mert csak olyanokkal veszem körbe magam akik őszintén képesek megbeszélni a problémáikat, vagy lezárni a kapcsolatot), akkor egyértelmű jelnek veszem hogy hagyjam békén. Betegesnek érezném ha ezután is zaklatnám. De te se vagy normális hogy ahelyett hogy ŐSZINTÉN ÉS EGYENESEN megmondanád neki a bajodat, letiltod, aztán "ha nagyon akar, keres". Nem fog keresni, mert valószínűleg ő is úgy gondolkodik mint én. K*rva gyorsan szüntesd meg a játszámázós gondolkodásmódodat, ha nem akarsz egy egészségtelen kapcsolatban megrohadni, vagy egész életedben egyedül lenni.

2023. márc. 26. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyszer már megmondtam neki hogy ha ezt csinálja egyszer le fogom tiltani. Az volt a válasz hogy az nem csak úgy van meg ne higyjem már azt hogy ennyivel megszabadulok tőle. Akkor keresni fog máshol stb megoldja úgyis.
2023. márc. 26. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyel naiv
2023. márc. 26. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem valaki letiltana, soha többet nem keresném vele a kapcsolatot. Egyébként meg nőlj fel, ez ovis színvonal, ilyen lánnyal sosem kezdenék, mint te.
2023. márc. 27. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Ott van kapcsolata. Vagy kapcsolatai.

Abszolút értelmetlenek az ilyen virtuális távkapcsolatok.

2023. júl. 12. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!