Miért lenne már "kötelező" jogosítvány egy férfinak?
Azt mondta az egyik kolléganőm, hogy egy férfinak kötelező a jogosítvány és egy nőnek is jó ha van. Neki van férje meg gyerekei és mondta, hogy mindenhova azzal mennek csak így lehet megoldani, az ügyintézést, bevásárlást stb. Nem tudná elképzelni az életét nélküle
Ezt én megértem, bár nem tetszik nekem ez a mondat.
Viszont hiába mondtam Ő nem igazán értette az én álláspontomat és lehet én vagyok a hülye? De én jelenleg egyedülálló vagyok, nincs autóm, utálom az autókat és nincs motivációm, hogy legyen.
Én biciklivel bárhol ott vagyok, az ügyintézés a város központjában van, bármikor megközelítem biciklivel. Van egy hátizsákom, egy személyre vásárolok, bicajjal 3 perc, gyalog 10 perc a legközelebbi szupermarket.
Nem idegesítem fel magam hülyéken az úton, nem kell pénzt félretenni a szervízre, a bicajnak max. 10.000 / év a szervíz.
Én jól érzem magam a saját életemben, viszont amire úgymond allergiás vagyok ha valaki valamire azt mondja, hogy "kell". Például X idősen már kell jogsi, X idősen már kell gyerek.
Na most javítsatok ki ha tévedek, de szerintem nincs ilyen, ha akarom ( nem akarom), de ráfekszek a sínekre és elgázoltatom magam a vonattal.
Van egy cselekvés és annak egy következménye, de olyan nincs, hogy kell.
Zavar, hogy meglepődött azon, hogy én nekem ez mennyire nem a célom és hidegen hagy. Nem baj azért mondtam, hogy drágul majd az üzemanyag most rossz világ jön az autósokra.
Annyiban hátrány hogy az életemet nagyvárosban kell leélnem, viszont egy nagyvárosi életet le lehet élni autó nélkül.
31 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!